2777
2789
عنوان

مدرسه سما

1515 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

میخوام دخترم و توی دبستان غیر انتفاعی سما ثبت‌نام کنم

چه جور مدارسی هستن؟ 

آموزششون خوبه

آخه دخترم یه کم درسش ضعیف ه

لطفأ اگر تجربه ای دارین بگین

دخترم امسال کلاس دوم میشه 

دخترم بهانه زندگیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من نبر

ببین مدارس سما به شدت سختگیرن و آموزش هاشون و تکالیفشون سنگین و سوالاتشون سخت تره چون تو منطقه باید یه جورایی حرف اول رو بزنن

3دختر منم ضعیف هست داره اذیت میشه امسال میبرم مدرسه دیگه

اسمشون باکلاسه فقط هیچ کار خاصی نمیکنن 

در این حد که بهت بگم دخترم دبیرستانه به مدیرشون گفتم کدوم کلاسهای کنکور خوبه دخترمو بنویسم گفت اصلا نیازی نیست ما خودمون باهاشون کار میکنیم بعد آخر از دهنش پرید که انشاالله همین دانشگاه آزاد خودمون همین بغل در خدمتشون هستیم کلاس کنکور میخوای چکار؟؟

دیروز رفتم مدرسه سما، گفت ما 3 کلاس پایه دوم داریم که هر کدوم 15 نفر هستن 

معلمشون خیلی مهربون بود 

میگفت من درسی رو شروع کنم تا همه ی بچه ها یادش نگیرن نمیرم سراغ درس بعدی 

دخترم بهانه زندگیم 
دبستانش خیلی خوبه . دبیرستانش توی شهر ما هم راضی نیستن ولی دبستان خوب بود .

منم همین حدسو میزنم.‌پسر من پیش که بود قشنگ روخوانی می کرد. اول که بود خطشو هر کی می دید فکر می کرد پیش چند تا استاد خط رفته. ریاضی عالی

دبستانش خیلی خوبه . دبیرستانش توی شهر ما هم راضی نیستن ولی دبستان خوب بود .

من راضی هستما دوست دارم کادر مدرسه شون رو 

خوش اخلاق و خوش برخوردن دخترم هم خیلی روحیه داره و احساس خوبی داره از مدرسه و همکلاسیهاش چون اکثر باکلاسها وتحصیل کرده های شهرمون بچه هاشونو میذارن اینجا و در کل بچه های مودبی داره برام هم مهم نیست دانشگاه آزاد بره چون دانشگاه آزادمون سومین دانشگاه آزاد ایرانه از نظر سطح علمی