2777
2789
عنوان

چقدر ما زنا بدبختیم

773 بازدید | 55 پست

درسته مرد باید خودش درست باشه اما بعضی زنای بدکار بستر جامعه رو به سمت خیانت می برن چه بپذیری و چه نپذیریم و گارد بگیریم و شعار بدیم که زن ستیز نباشیم اما حقیقت اینه که مشکل اصلی از وجود زن هرزس وگرنه اگه بستر فراهم نباشه اینقدر خیانت زیاد نمیشه یکیش اینستا هست زنا خودشون رو اینقدر ولنگه باز ول کردن که مردی که دنبال برنامس کشیده میشه سمت خیانت، درسته بعضی مردا واقعا مریضن اما اگه بسترش رو یه زن فراهم نکنه هرگز فرصت خیانت به زنش رو پیدا نمی کنه خود ما زنا زن ستیز شدیم از این لحاظ که به هم نوع خودمون رحم نمی کنیم و زن اون مرد مجبوره بخاطر بچه هاش تحمل کنه یا به دلیل ترس از زندگی سخت بعد از طلاق تو اون زندگی بسوزه و بساره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جسارتا شما خودت ی زن ستیزی ... وقتی خیانتی صورت میگیره مرد و زن ب طور یکسان مقصرن 

مخصوصا مردی ک تعهد ب ی زن دیگه داره و ب هر روشی ب سمت آدم دیگه میره ی خیانتکار ب تمام معناس

همونطور که مرد دنبال برنامس نباید بهش پرو و بال داد پس نبایدم به خانما پروبال داد و مردا پا ندن و جلوی خودشون رو بگیرن

مخالف ام

هرزگی مردا رو به دوش زنا نندازید همونطور که هرزگی زنارو به دوش مردا نمیندازید

بنظرم مقصر اصلی آقایون هستن 

اگه تعهد داشته باشن صدتا حوری هم دورو برشون باشه نگاه نمیکنن

کسی که دنبال بهانس با یه خانوم همسن مادرش هم خیانت میکنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چرا اینقدر سعی میکنید بگید مشکل از زنهاست نمی‌فهمم سودش برای شما چیه 

بر فرض همینطور باشه باید ۴ میلیارد زن رو کنترل کنیم یا قانعشون کنیم رقیب ما نباشند و همه با هم دوست باشیم؟😂 بهتر نیست یه مرد رو کنترل کنی؟

چون آرزوی کنترل همه زن ها بیهوده هست و غیر ممکن حالا دیگه خوددانی

متاسفانه حقیقته 

تو خیانت هم مرد مقصره هم زن ولی از نظر من زن مقصر تره چون مردا به جنس مخالفشون خیانت میکنن ولی زنا باعث میشن به هم جنس خودشون خیانت بشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یعنی الان تمام خانوما خودشونو بپوشونن که زمینه برای حضرت مرد فراهم نباشه ؟واقعا برام عجیبه این طرز ف ...

نه خیر من اصلا نگفتم پوشش کارم به زنای هرزس که زنه شوهر داره و به خاطر هرزگی جامعه رو به گند کشیده زن چه با پوشش چه بی پوشش اگه هرزه باشه کار خودشو میکنه میگم زن هرزه زمینه خیانت رو فراهم می کنه

ربطی نداره مردا اگه ذات سالم نداشته باشه زنش هرچه قدرم بهش برسه باز پاش میلغزه مردا ها تنوع طلبن ..همون زنا هم که سوار زندگیه همجنس خودشون میشن یه زبونایی دارن  گناهکار میکنن زن یارو رو 

حتی جاهایی که به شدت مذهبی ان و خانوما هم خیلی خیلی پوشیده ان چند همسری رواج داره پس نمیشه گفت مشکل از خانوماست. بپذیر که مردها مقصرن 

نیاید بگید کارشون مشکل نداره. چند همسری هم خودش ی جور خیانت به زنه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثال بارزش هم قتل خانوم مهدیه پرستاران تو آمل

مرحومه 40 سالش بوده با مرد 26 27 ساله متاهل ریخته رو هم

دختر مرحومه 19 سالش بوده

زن اون مرد هم فهمیده و رفته کشته اونو

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟