2777
2789
عنوان

بعد از طلاق 💔💔

3236 بازدید | 186 پست

سلام دوستان خوبید،من ۶ ساله طلاق گرفتم(عقدبودم)ولی هنوز درست حال روحیم خوب نیست خیلی درگیر گذشته واتفاقات گذشته هستم و مرور میکنم،از جداییم پشیمون نیستم اگر برگردم بازم جدا میشم ولی نمیتونم هضم کنم، دلم میخواد ازدواج کنم اما میترسم وگاهی اوقات تصمیم میگیرم مجرد بمونم،قبل از عقد خیلی به خودم میرسیدم اعتماد به نفس بالایی داشتم،الانم به خودم میرسم طوری که از نظر تمیزی و سلیقه پیش دوستام معروفم اما احساس میکنم مثل قبل نیستم اعتماد به نفسم اومده پایین،خیلی درگیر گذشته و نامزد سابقمم،دوستش ندارم درگیریم سر اینه چرا اینقدر اذیتم کردن،چرا باهام بازی کردن،طرف مقابلم مرتب چکم میکنه ابرازعلاقه میکنه قبلا تاپیک زدم دوست ندارم برگردم ولی نمیدونم چطور رها بشم،لطفا راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم باید درموردش با روانشناس صحبت کنی تا راهنماییت کنه چجوری دوباره حالت خوب بشه و اعتماد به نفست بره بالا ... منم یک زمانی افسردگی داشتم ... روانشناسم می‌گفت  تو روحت سرماخورده و باید درمان بشی ....

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

تراپیست. بلاک کردن طرف. ارزش گذاشتن برای روح و روانت  و عمری که به باطل  داره به خاطر فکر کردن به یه رابطه  تموم شده  میگذره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بلاک هست من مشکلم اینه ضربه ای که خوردم خیلی روم اثر گذاشته

فقط تراپیست. عزیزم یه نامزدی بوده و بس. تا چند سال دیگه میخوای ذهنت رو مشغول یه رابطه بی سرانجام تموم شده بکنی!!؟ تا ۲سال طبیعیه. اما ۶ساااالللل.. حتما باید بری پیش تراپیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

فقط و فقط مشاوره با اهلشو خوندن کتاب - زمین نو، تفکر زائد، محدودیت صفر، نیمه تاریک وجود

قبل از جدایی بخاطر مشکلاتی که باهاش داشتم مشاوره رفتم دیگه انگار خسته شدم،خیلی گوشه گیرشدم،دوست ندارم جایی برم،وقتی اطرافیان از سر دلسوزی یامحبت به مامانم میگن ان شاالله یه بخت خوب برای دخترت باز شه آتیش میگیرم چون من اصلا ازدواج رو همه چیز نمیبینم

قبل از جدایی بخاطر مشکلاتی که باهاش داشتم مشاوره رفتم دیگه انگار خسته شدم،خیلی گوشه گیرشدم،دوست ندار ...

نذارید توی این حال بمونید چون رفته رفته بدتر میشید

شما مسئول حرفای دیگران نیستید ولی قرار نیست افکار اونها با شما یکی باشه

بذارید بقیه هر چی میخوان بگم بگن

شما با عملتون نشون بدید که زندگی واقعی چی هست و خودتون رو بالا بکشید توی معنویت و هر چیزی که در حال حاضر هستید رشد داشته باشید میبیند رفته رفته حالتون خوب میشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
فقط تراپیست. عزیزم یه نامزدی بوده و بس. تا چند سال دیگه میخوای ذهنت رو مشغول یه رابطه بی سرانجام تمو ...

میدونی من خیلی ریز بین هستم نسبت به همه چیز ۶سال از عمرم الکی رفت از بس فکر کردم،البته واکنشهای طرف مقابلمم بی تاثیر نیست تامیام فراموش کنم به هرطریقی سبز میشه سر راهم یا دایرکت میده