2777
2789
خب دیگه اگه خیانت کرده چجوری هنوز دوسش داری ؟اینا چیزاییه که شیطان بهت القا می کنه دشمن حقیقی و قسم ...

من اعتماد و عشقم رو و عمه ای که بهش میگفتم مامان رو یک دفعه از دست دادم فکر نمی‌کنم اگه کسی به شیطان گوش کرده باشه من باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت نیست کارت؟ چطور میتونی با یکی باشی ولی یکی دیگه رو تصور کنی؟

تازه اینجور مواقع  وقتی فکرشون  پیش یکی دیگه س

اگر باردار بشن  خییییییلی خییییلی بده  🤦‍♀️

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
یکسال 😭😭😭😭بهم خیانت کرد باعمم ریختن رو هم بعد ازدواج کردن نامادریم منو بزور شوهر داد به خواهر زا ...

آخ آخ چه غمگین خدا بهت صبر بده😔

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

این کار باعث میشه خوبی های شوهرت نبینی ببین اون خلع ک ک هنوز جذب مرد ک خیانت کرده بهت چیه اون پیدا ک ...

میدونه چون هیچ وقت هیچ کس رفتار های خاصِ اونو واسم تکرار نکرده من ۱۴ سال از مادرم دور بودم به اندازه ی این دوسال جدایی از این اذیت نشدم

حتی یک درصد نمیشد برش گردونی؟

اشتباه خودم بود عزیزم کات کردم باهاش رابطه مد دیگه از دوست پسر اینا رد شده بود خانواده ها در جریان بودن سر یه سری چیزهای بی اهمیت مسخره اصلا 

من اعتماد و عشقم رو و عمه ای که بهش میگفتم مامان رو یک دفعه از دست دادم فکر نمی‌کنم اگه کسی به شیطان ...

می دونم عزیزم 

منظورم  دیگه  همین الانه 

که هی بهت میگه  وااااییییی چقققققددددد  قبلی رو دوست داری 

اونو بجای همسرت تصور می کنی 

و این حسرت رو که انداخته به جونت   کار خودشه 

شک نکن

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
تازه اینجور مواقع وقتی فکرشون پیش یکی دیگه ساگر باردار بشن خییییییلی خییییلی بده 🤦‍♀️

جدی؟

اره واقعا پریشب خواب دیدم دو قلو حاملم انقد ناراحت بودم تو این خواب که خمش میگفتم خدا جونمو بگیر الان بچه نده