2777
2789
عنوان

جاریییی

337 بازدید | 37 پست

بچه ها دیشب خونه مادر شوهرم بودیم جاریم 15سالشه . اومده زایمان کرده 10روز بمونه خونه مادر شوهرم .

خلاصه میخواستیم شتم بخوریم میگفت بچمو کجا بذارم . همه میگفتن ی دیقه بذارش تو کریر بغل خودت میگفت نه نمیشه تو کریر اذیت میشه منم شاممو خوردم . بچه بغل مادر ضوهرم بود بنده خدا مادر شوهرمم خیلی گرسنش بود منتها بچه رو گرفت کمک جاریم منم چون شاممو خوردم‌ تموم کردم 

گفتم بچه زو بدید من من شاممو خوردم شما بخورید . خلاصه هیچی جاریم هیچی نگقت ولی برادر شوهرم کلی داد زد سر مادر شوهذم که چرا دادی بچه رو‌دست کسی . من ناراحت شدم چون کلی با بچشون بازی کردم خندوندمش . خلاصه سرشو گرم کردم عوض دست درد نکنشون که بچشونو نگه داشتم راحت شامشونو خوردن . برادر شوهرم شامشو ول کرد اومد بچه رو ازم گرفت منم نارتحت شدم گفتم این‌چه رفتاریه . گفت من سر بچم حساسم باباشم فلان مامانم نباید میداده دست تو من سپردم ب اون منم گفنم من ک جایی نبردم بچه رو‌نشسته بودم روبه رو‌خودتون بعدشم بعد کردم کمک کردم به زنت . اخرش انقدر اخم و تخم کرد بهم ک گفتم غلط کردم ولم کن دیگه دست ب بچت نمیزنم هیچ نگفت ن دور از جونت این‌چ حرفیه ازم ناراحت نشو یا از دلم در بیاره بخدا انقدر ناراحت شدم‌ک. فکر میکنم همه مثل خودم مهربوننن

فقط اینو بدون ن خانواده خودت ن خانواده شوهر هیچکس پشتت نیس فقط خودتی و خدای خودت واسه خودت ارزش قایل شو و اصلا واست مهم نباشن

تاپیک اخریم کسی باور نکرد فقط عصبیم کردن لطفا گزارش بزنید تا تعطیل بشه هرکس گزارش زد من با دل‌شکستم واسش صلوات میفرستم اگر گزارش زدی لایک کن صلوات بفرستم😞😞

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ولش کن  بی لیاقت های بیشعور نگاه بچشونم نکن محل سگ بهشون نده 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط اینو بدون ن خانواده خودت ن خانواده شوهر هیچکس پشتت نیس فقط خودتی و خدای خودت واسه خودت ارزش قایل ...

عزمزمه من بلد نیستم چجوری گزارش میزنن یا واست میزدم از نی نی سایت چیزی نمیفمم