2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده مادر شوهرم

447 بازدید | 19 پست

ه سال میشه ازدواج کردم و تو این سه سال فقط ستا لباس گرفتم 

و اینکه ما تو شهر بزرگتر زندگی میکنیم بقیه فامیلا اینا یه شهر کوچیک و زیاد چشم هم چشمی ینی خیلی زیاد 

من که ازشون دورم و دیر به دیر میام 

وقتی میام حس افسرگی و کمبود بهم دست میده لباسای خوشگل و گرون قیمت

شوهرم پول داره خیلیم داره ولی نمیده اگ اصرار کنم زیاد میده ولی از بس رو مخم راه میره حوصله ندارم 

ن اینکه لباس چادر کفش نخاما وقتی به طرز پول میده ک بگیرم حالم بد میشه و حوصله ندارم چن وقتیم ی بار میایم اینجا اینا خیلی خفنن

لباسامون بلوچیه گرونه

مثلا یه لباس کلا با دوخت و همچی الانا دیگ ۳۰خوردی میشع

بد از مادرشوهرممم میترسم هرچی بخرم حرف میزنه بهم

الان ک عمل کردم کمتر ولی خب حرف میزنه

پنجشنبه جمعه عروسی دعوتیم جاریم عروسشون همه لباس چادر گرفتن منم دلم میخاد بگیرم ولی نمیدونم شوهرم پول بده یا 

و عامل اصلی هم ک میترسم از مادرش چیزی نمیگیرم دلم میمونه ولی عادت کردم و میگم ولش من یجایی دیگم کسی منو نمیبینه 

اینجا روزی یه لباس یه طلا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس بلوچی 30 تومن؟ بعد فقط مهمانی و جشن ها میپوشین یا تو بازار و خونه هم همونا می پوشین؟

همه جا میپوشنش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خب لباس محلی نپوش 

با سی تکمن و کمترش چند دست لباس مجلسی میشه گرفت

ماهم لباس محلی داریم ولی نمیپوشیم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
من ذهنم فقیره تو تصوراتم نمی گنجه بچمو تو دسشویی با لباس سی تومنی بشورم

اره واقعا😂😂😂 با لباس 30 تومنی بری غذا بپزی چرب و چیل بشی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......