2777
2789
عنوان

تنها در تراس

192 بازدید | 14 پست

امشب ماه کامله انرژی میده بهم تماشا کردنش

همه خوابن باد ملایمی میوزه

همه جا تاریکه 

الان فقط فیلم ترسناک کمه 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تماشا پایتخت می بینم تو هم فیلم ترسناک نبین جذب میکنی اونارو

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

جلوی باد پنکه دارم درس میخونم با چراغ قوه به جای نور ماه🤣

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

منم امشب مثل همه شبا ریده شده تو اعصابم و طبق معمول باید تحمل کنم 

در حال حاضر یک اسب بدن بهم بهتون قول میدم بلندش کنم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐