2777
2789

خیلی دوسش دارم و تنها کسیکه حاضرمم جونمم براش بدم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به پسرم یادمیدم

ازهیچکس هیچ چیزی بعید نیست پس هیچ وقت صدت رو برای کسی نزار

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

قوی باش اجازه نده کسی حقت رو پایمال کنه ،همیشه اون راهی رو برو که درسته ،خودت رو دوست داشته باش و هرکاری واسه خوشحالی خودت انجام بده

یه جوری تلاش کن انگار قراره تا ابد تو این دنیا باشی اما به فکر اخرتت هم باش🤍✨

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

چه قشنگگ

ممنونم عزیزم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دیروز شوهرم گفت من با این لباس کارا اومدم ناراحت نشدین باز مردم حرف نزنن ...بچم خودش گفت بابا حرف مردم اصلا برام مهم نیست بودن تو کنارمون و حرفای تو مهمه 🥲🥹قلبمون برق برق شد بچمون بهمون یاد میده

چقدر با تربیت و شیرینن😊🤩

مرسی عزیزم ❤️ 🥰 آره ماشاالله خدا بهم دوتا فرشته از بهشت داده یکی از یکی بهتر دخترم 12سالشه من و شوهرم با متور خوردیم زمین همه جامون کوفته شده بود کل کار هارو میکرد غذا هم درست میکرد بچم خیلی عذاب کشید تا می‌گفتیم دستت درد نکنه پسرم می‌گفت وظیفمونه ماهم یواشکی گریه میکردیم با شوهرم 😭😭امید وارم بزرگ تر شدن تو جامعه تعغییر نکنن خدا خودش نگه دارشون باشه من و شوهرم همین دوتا بچه دلخوشیمونه دلمون گرمه 

مرسی عزیزم ❤️ 🥰 آره ماشاالله خدا بهم دوتا فرشته از بهشت داده یکی از یکی بهتر دخترم 12سالشه من و شوه ...

خانواده‌تون خیلیی خوب و قشنگ بنظر میاد🥰

واقعا کمتر بچه ای پیدا میشه که در این حد با درک و شعور باشه ، امیدوارم خدا همیشه پشت و پناه خودتون و فرشته های کوچولو تون باشه و از همچین بلاهایی دور بمونید😍🌸