2777
2789

حدود ۲۴سالشه برای پدر مادر برادر تصمیم میگیره..مجرده...یه روز رفتم خونشون با مادرش حرفامو بزنم...گفت چرا میخای داداشم باهاشون رابطه نداشته باشه..منم گفتم من نگفتم ..چون شماها بهش نرسیدید فقط توقع دارید ازش..باش اصلا نمیخاد جشن عروسی بگیره..فقط مادرش یک پتو دوتا تشک رو بالشتی خریده که من به نامزدم گفتم همینا رو نمی‌گیرم ازش گدا نیستیم که..خلاصه اون روز دختره گفت گمشو از خونمون بیرون..سه بار گفت با گریه زدم بیرون به جورایی مات کردم تا نامزدم اومد عذر خواهی اینا..اما خانوادش اصلا تو دلم مونده هر سری ی قطره اشک از چشمم میاد بابت اون روز

نمی‌دونم چکار کنم واقعا پسره دوستم داره وضعش معمولی..اما خانوادش کلا گفتن ما کاریش نداریم که خونه حتی براش رهن کنن چه برسه چیزایی دیگه..

کار اونا بد بوده شما هم اول کاری شمشیر از رو بستی براشون برای ما هم هیچ کار نکردن من الان 13 ساله جرات نکردم باهاشون اینطور حرف بزنم ترجیح دادم هر  دو طرف روشون به هم باز نشه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی شوهرت خودش باید همچی فراهم کنه وظیفه ندارن خانوادش خونشو رهن کنن واسشجلو اونا که نگو نباید ر ...

جلو اونا نگفتم

رفتم با مادرش حرف بزنم

بیرونم کرد دختره

حتی مادرش بهش گفت خفه شو

اما من با گریه زدم بیرون

همدیگه رو دوست داریمخیلی خواستم جدا بشم قبول نمیکنهمیگه راهمو جدا میکنم اما باز باهاشون رابطه صمیمی ...

نمیشه 

احترام و خانواده خیلیییی مهمه مطمئن باش این ادم کم میاره خسته میشه

بنظرم نکن

برو جایی که بخوانت

تو مرا جان و جهانی    
کار اونا بد بوده شما هم اول کاری شمشیر از رو بستی براشون برای ما هم هیچ کار نکردن من الان 13 ساله جر ...

من رفتم باهاشون حرف بزنم عزیزم..گفتم توقع نداشته باشید

مثلاً ما میخایم بریم سفر ماشین نامزدم میبرن

بدون که نامزدم بگن چند روز میرن دهات

نمیشه احترام و خانواده خیلیییی مهمه مطمئن باش این ادم کم میاره خسته میشهبنظرم نکنبرو جایی که بخوانت

یکساله نامزدم اصلا یبار نگفتن بریم بیرون اصلا ها اصلا

انقد تو دلم مونده میگم شاید من توقعم زیاده اما وقتی دخترش گفت از زندگیمون گمشو بیرون دیدم باباش سلام نکرد بهم مطمین شدم

اما با این حال برا مراسم نامزدی داداشم دعوتشون کردم پدر مادرش و..حدقل خانوادم ببینم..راه دورن آخه..الان پشیمونم

من رفتم باهاشون حرف بزنم عزیزم..گفتم توقع نداشته باشیدمثلاً ما میخایم بریم سفر ماشین نامزدم میبرنبدو ...

والا تو گفتی بهشون گفتم تشک ندین ما مگه گداییم فکر کردی الان خانواده شوهرت میان به دست و پات میفتن که نه از ما ناراحت نباش برای خوشحالیت هر کاری میکنیم نه عزیزم مونده تا خانواده شوهر رو بشناسی فقط باید دوری و دوستی باهاشون مدارا کنی و سعی کنی احترام بزاری تا اعصاب خودت و شوهرت آرام باشه در غیر این صورت به جز اینکه مدام اعصاب خوردی پیش بیاد چیزی نداره 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یکساله نامزدم اصلا یبار نگفتن بریم بیرون اصلا ها اصلاانقد تو دلم مونده میگم شاید من توقعم زیاده اما ...

نمیخوام دو دلت کنم ولی لیاقتت ای نیس تمومش کن خودم تجربه داشتم

ولی الان با کسی ازدواج کردم‌که حتی کوچکترین بحث کنه خانواده اش پشت منن

تو مرا جان و جهانی    
همدیگه رو دوست داریمخیلی خواستم جدا بشم قبول نمیکنهمیگه راهمو جدا میکنم اما باز باهاشون رابطه صمیمی ...

مگه آدم میتونه از خانواده اش جدا بشه؟ 

چقد بچگانه رفتار میکنید

خانواده هویت و شناسنامه آدمه مگه میشه گذاشت کنار 

رو دست خانوادت موندی؟ 

بشین سر خونه زندگیت با عزت و احترام بیان سراغ عروسشون نه ک با خفت از خونه بیرونت کنن

خانواده همسر به اندازه خود همسر مهمه.ببین عزیزم منو شوهرمم همو میخواستیم اون اومد جلو ولی خونوادش همه موافقن الان بحثی بین منو همسرم بشه کل خونوادش طرف منن و واقعا هوامو دارن منم احترام شون دارم

مگه آدم میتونه از خانواده اش جدا بشه؟ چقد بچگانه رفتار میکنیدخانواده هویت و شناسنامه آدمه مگه میشه گ ...

وقتی ازش سو استفاده عاطفی میکنم..خودش هم میگه خستم ازشون خودش میگه نمیخام باهاشون باشم..اونا رنگش میزنن این اصلا.من حتی زنک نمیزنم بهشون چه برسه برم خونشون..اون روز هم رفتم حرفامو بزنم.که مار کوچولو اونطور رفتار کرد