بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗
چرا ناراحتی بالاخره یه درمانه یکم سخته ولی ارزش داره
بریج یا پل دیگه منسوخ شده چون باید دوتا دوندون رو بتراشن و روکش کنن که یکی بینشون بزارن و در آخر هم برا شما که سن کمی دارید مناسب نیست چون ده پونزده سال نهایتا برات بمونه
کاملا قابل درکه که نگران باشی، خیلیها قبل از ایمپلنت همین حس رو دارن. اما واقعیت اینه که ایمپلنت امروزه یه درمان رایج، موثر و بیدردسر برای جایگزینی دندان از دست رفتهست. مخصوصا دندونی که گفتی یکی مونده به آخر اگه نباشه، میتونه رو جویدن و بقیه دندونا هم تاثیر بذاره. نگران سنت نباش، مهمتر از سن، حفظ سلامت دهانه. اگه میخوای خیالت راحت باشه، پیشنهاد میکنم بری پیش دکتر احسان صادقی، کارش خیلی خوبه.