2777
2789
عنوان

کسی ایمپلنت کرده

135 بازدید | 13 پست

میترسم از ایمپلنت کردن می‌خوام دندون یکی مونده به آخر فک پایین رو ایمپلنت کنم 

خیلی ناراحتم تو این سن کارم به ایمپلنت کشیده ...

تجربه ای دارید از ایمپلنت ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یکم سخته و دردناک ولی بهتر از بی دندونیه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بله دندون آخر فک بالا رو ایمپلنت کردم البته قبلش همه دندون های عقل رو کشیده بودم

چند سالته جسارتا 

من ۲۲ سالمه حس میکنم خیلی زوده برای دندون کشیدن 

بخاطر قصور پزشکی دندونم نابود شده 

۲۲ ولی اینی که میگم تو ۱۸ انجام دادم چون میخواستم ارتودنسی کنم

امیدوارم شدم به خودم 

بخدا دیروز انقدر گریه کردم 

فکر میکردم فقط منم تو این سن کارم به دندون کشیدن و ایمپلنت کشیده 😭😭

چرا ناراحتی بالاخره یه درمانه یکم سخته ولی ارزش داره

بریج یا پل دیگه منسوخ شده چون باید دوتا دوندون رو بتراشن و روکش کنن که یکی بینشون بزارن و در آخر هم برا شما که سن کمی دارید مناسب نیست چون ده پونزده سال نهایتا برات بمونه 

چرا ناراحتی بالاخره یه درمانه یکم سخته ولی ارزش دارهبریج یا پل دیگه منسوخ شده چون باید دوتا دوندون ر ...

روکش ک ۱۰سال بگذره بعدش چی روکش مجدد یا ایمپلنت میشه؟

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

کاملا قابل درکه که نگران باشی، خیلی‌ها قبل از ایمپلنت همین حس رو دارن. اما واقعیت اینه که ایمپلنت امروزه یه درمان رایج، موثر و بی‌دردسر برای جایگزینی دندان از دست‌ رفته‌ست. مخصوصا دندونی که گفتی یکی مونده به آخر اگه نباشه، می‌تونه رو جویدن و بقیه دندونا هم تاثیر بذاره. نگران سنت نباش، مهم‌تر از سن، حفظ سلامت دهانه. اگه می‌خوای خیالت راحت باشه، پیشنهاد می‌کنم بری پیش دکتر احسان صادقی، کارش خیلی خوبه.