2777
2789
عنوان

روشن موندن کولر گازی

159 بازدید | 24 پست

من محل کارم کولر گازی داره همیشه خاموش میکنم الان نصفه شبی خوره اقتاده به جوونم جس میکنم خاموش نکردم 

اگه خاموش نگرده باشم مشکلی پیش میاد؟

فردا ۸ صبح همکارم میخواد بره 

خرابی یا مشکلی نشه ؟

به قول تو شکر ♥️🕊️

میسوزه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا من اون اوایل دوران کرونا یکی از کولرگازی های آزمایشگاه دانشگاه رو قطع نکرده بود کلا یادم رفت بعد سه ماه استاد راهنمام زنگ زد گفت سی تومن واسم فیش برق اومده😐

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  
اووه بد تر فکرم درگیر شد که یا خدا🤦🏻‍♀️

دیگه ول کن؛ برو جیش بوس لالا

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نه بابا من اون اوایل دوران کرونا یکی از کولرگازی های آزمایشگاه دانشگاه رو قطع نکرده بود کلا یادم رفت ...

فیش برق بیاد اشکال نداره فردا ۸ صبح میره همکارم 

ی جورایی حس عذاب وجدان گرفتمم تا صب الکی روشن بمونه ولی خاموش کردم و یادم نیس خوره افتاد ب جونم🤦🏻‍♀️

به قول تو شکر ♥️🕊️
حس عذاب وجدان دارم یهو مث خوره افتاد ب جونم🥲😂🤦🏻‍♀️

بیخی باوووو. یه چی میشه دیگه 

فیش برق بیاد اشکال نداره فردا ۸ صبح میره همکارم ی جورایی حس عذاب وجدان گرفتمم تا صب الکی روشن بمونه ...

نه بابا اصلا نگران نباش من واسه پروژم دوروز یکبار یکسره روشن نگهش میذاشتم هیچ اتفاقی هم نیفتاد حتی یه بارم نیاز به تعمیر و تجدید گاز نداشت

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  
نه بابا اصلا نگران نباش من واسه پروژم دوروز یکبار یکسره روشن نگهش میذاشتم هیچ اتفاقی هم نیفتاد حتی ی ...

نه اخه چون کارمندم میترسم پشیمونی به بار بیاد یا حرف بشنوم 🤦🏻‍♀️

به قول تو شکر ♥️🕊️