2777
2789
عنوان

رفت حالم خیلی بده دلم خالیه

104 بازدید | 4 پست

رفت بدون هیچی 

بدون اینکه من خیانتی کنم یا به کسی نگاه کنم

رفت همیشه تو بدبختیش بودم دندون درد گرفت پول خودم نداشتم از داداشم گرفتم تا براش دارو بگیرم براش نهار گرفتم منت نیس ولی

امشب داد میزنه حالم ازت بهم میخوره دیگه دلم باهات نیس نمیدونم چرا اینطوری شد چشم خوردیم دعا گرفتن نمیدونم یدفعه ازم متنفرشد التماس کردم نشد خواهش کردم نشد گریه کردم نشد ۳۰ بار رفتم امدم نشد دوس دارم قلب لعنتی رو درارم تیکه پاره کنم چجوری میتونه فراموشم کنه چطوری چرا من نمیتونم واقعا بدی نکردم سر همین میسوزم جواب من این نبود چک داشت شبا گریه میکردم مشکلش حل شه تنو بدنم میلرزید امشب ولی نمیدونم چرا کجا اشتباه کردم کاش نمیدیدمش کور میشدم تصادف میکردم میمردم دردش از اشنایی با این کمتر بود فقط بهش گیر میدادم بیا بیرون یا کمتر با رفیقات باش خوبی زیادیه من دلو زد ولی اون اصلا به من اهمیت نمیده من ام اس دارم  ولی اصلا به التماسای من دقت نکرد ته دلم خالیه حالم خیلی بده من ادم این شاخه اون شاخه نیستم دیگه چطور بفهمم که نیس دختری در کار نیستش اینو مطمعنم چون انقدر به فکر بدهیو چکاشه جایی برای دختر جدید نیست تو زندگیش ولی بازم حق من این نبود منو از همه جا بلاک کرده دیروز رفتم دمه مغازه بوسم کرد گفت یمدت همو نبینیم ۱ ماهی چیزی بعد دیدم خط مامانمم که زنگ میزدم اونم بلاک کرده بعد اینکه گفت قول میدم ک نرم  دوباره امشب رفتم اسنپ گرفتم  رفتم خونشون گفت اینطوری گفتم بری سرد شی اخه این حق من نیس خیلی بدم خیلی دستم سر ام اس سر شده بود دارم بدتر میشم نمیدونم چی بگم چرا فقط برای من نمیشه مردم به دوستپسرشون یجور خیانت میکننا تازه پسره عاشقشونه من هیچ گناهی نکرده بودم ۱۰ ماهو چجوری از یادش میره نذر کردم نشد قران خوندم نشد اخه منم ادمم چرا خدا ازم رو برگردونده من نمیتونم بگم این نباشه یکی دیگه من قول دادم ک دیگه گیر ندم که با دوستاش نره ولی اون حاضر نشد یه فرصت بده نگاهم میکرد میگفت اه دلم باهات نیست دست بردار از سر من چ گو یی خوردم باتو دوست شدم تو میخوای من نمیخوام من ولی فکر کنم جادو گرفتن ولی من اعتقاد ندارم نمیدونم چجوری باطلش کنم اگه همچین چیزی هست ولی خیلی دوستم داشت سر همینه باورم نمیشه دعا کنید برام دارم رد میدم دعا کنید برگرده واقعا حالم بده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یکی میخواد بره دنبالش نرید التماس نکنید اگر دنبالش بری قطعا برنمیگرده ولی اگر نری ممکنه برگرده

من ضعف دارم من دست خودم نیس تلاشمو میکنم که طرف نره و وقتی میره نمیتونم وای اصلا ایشالله همش یه خواب باشه