سوگل۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 1537 عنوان موقع خواب نفسم بند میاد 119 بازدید | 21 پست انگار قلبم میخواد از جاش در بیاد نمیتونم نفس بکشم خسته شدم واقعا خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙 دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی لطف میکنی 1404/02/23 | 01:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگل۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 1537 پانیکه؟ نمیدونم والا خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙 دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی لطف میکنی
سوگل۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 1537 چرا اضافه وزن دادی؟ نه خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙 دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی لطف میکنی
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 62532 من تو خواب حالم بد میشد به روانپزشک گفتم بعد چون اخیرا فقراهنم گرفته بودم دکتر گفت ممکنه واسه فقراهنت باشه فعلا نمیذارم پای پنیک و مشکل اعصاب
ziziiiiiiiiiiikarimi عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 472 منم اینطوری میشدم ی مدت الانم هرازگاهی میشم احساس میکنم دارم تو خواب خفه میشم میمیرم اما وقتی میخام بخوابم اینقدر خمیازه میکشم تا خسته بشم بخوابم
afsanam عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 6944 تیرویید داری من شش ساله پیش داشتم موقع خواب همین علایم داشتم رفتم دکتر گفت اضافه وزن ناشی از تیرویید باعث شده نفست موقع خواب بالا نیاد
سوگل۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 1537 موقع خواب اصلا بغضم میگیره نفسم بند میاد آره هوا خوبه خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙 دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی لطف میکنی
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 62532 الان یکی از فامیلا گرفته ولی 48 سالشه رفته تست خواب داده دکتر گفت نفست تو خواب قطع میشه و باید دستگاه بخری شب وصل کنی هزینه هاشم بالاست این تسو دستگاهاش
سوگل۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 1537 تیرویید داری من شش ساله پیش داشتم موقع خواب همین علایم داشتم رفتم دکتر گفت اضافه وزن ناشی از تیرویید ... من آزمایش دادم ندارم اضافه وزن هم ندارم خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙 دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی لطف میکنی
سوگل۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 1537 منم اینطوری میشدم ی مدت الانم هرازگاهی میشم احساس میکنم دارم تو خواب خفه میشم میمیرم اما وقتی میخام ... من خوابم نمیبره تا ۲ یا ۳ خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙 دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی لطف میکنی