2777
2789

پسرم دوسال و  پنج ماهشه خیلی اذییت میکنه  چون تفاوت سنیش با داداش زیاده  همش باهم در گیرن وقتایی هم   داداشش نیست با من و باباش دعوا میکنه چنگ میزنه   گاز میگیره دست بردار هم نیست امشبم گیر داد به من اونقدر دستامو چنگ زد و موهامو کشید که عصبی شدم زدم پشت دستش ولی انگار نه انگار همش میخنده چیکار کنم 😣😣😣😣

نزنش.. تحمل کن

تا 5 سالگی همینن

پسر کوچک منم 4 سالشه.... واقعاااااااااااااااااااااااااااااااا خستم میکنه گاهی.. ولی خب بچن دیگه, چشممون کور میخواستیم بچه دار نشیم.. باید تحمل کنیم.  (دور از جونمون)

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی شیطون لیوان و زد تو سر باباش 🤣🤣🤣🤣

پسرمنم همینه ۱۵ماهشه جیغ میزنه میگه میخام عاشق بکنم تو ناف پدرم یا سر سفره نون رو میریزه تو لیوان بعد گریه میکنه بمن میگه بخور منم کلافه کرده

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

الهي فداش شم پسر من ٦ ماهشه پدرمو دراورده واي بحال شما😂😂😂

بچه داداشمم ٢/٥ سالشه فقط از لوستر اويزون نميشه😐😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
 اره خیلی شیطون لیوان و زد تو سر باباش 🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂مث دختر من شوهرمو گاز گرفت بعد میگه مامان مامان بیا بابا ترکید 😁😁😁😁😊

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
پسرمنم همینه ۱۵ماهشه جیغ میزنه میگه میخام عاشق بکنم تو ناف پدرم یا سر سفره نون رو میریزه تو لیوان بع ...

عزيزممممم😍😍😍مگه به گربه يمخواد غذا بده😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

جووون كي باسه بچه من باباشو بزنه😂😂😂

عزيزممممم😍😍😍مگه به گربه يمخواد غذا بده😂😂😂

نمیدونم والا غذای درست و حسابی نمیخوریم اصلا مثلا ماستو میریزه توی لیوان نوشابه بعد گریه میکنه من بخورم فک میکنه من پیش مرگشم😣😣😣

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
نمیدونم والا غذای درست و حسابی نمیخوریم اصلا مثلا ماستو میریزه توی لیوان نوشابه بعد گریه میکنه من بخ ...

😂😂😂😂😂😂