2777
2789
عنوان

حسودی کردن تورو خدا بیاین

91 بازدید | 12 پست

شمام حسودی می کنید شوهرتون مثلا خواهر زاده برادرزاده هاشو بغل کنه بوسشون کنه شبا بغلشون کنه بخابع 

من ک دارم دیونه میشم دستش وقتیم میگم میگه تو خودخواهی بچه ای ذهنت مریضع فلان ویسار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا ب هرکسی همسرم باهاش خوب باشه حسودی میکنم

چون ی اخلاقی داره کلا با هیچکس خوب نیست

اگ با کسی ارتباط بگیره قشنگ مشخصه از اون شخص خیلی خوشش میاد بچه یا بزرگ

دوس ندارم مریضم😂😂🗿

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

عقدیم آره هشت سال شونه

سخت نگیر عزیزم ...

شما الان تو مرحله ای هستی که فقط و فقط همسرتو واسه خودت میخوای..

خواهرزاده و برادرزاده واقعا شیرینن 

توهم به بچه ها عشق بده گلم 

دلتو بزرگ کن 

چه اشکالی داره

ایشالا بچه خودتون😘❤️

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
😐😭واقعا ن ولی خب همش بغلشون کنه بوسشون کنه ببردشون تو اتاق تو بغلش بخابن آخ خودا

خب بچست دیگه فردا خودتون هم بچه دار بشید همینه 

بابا بیخیال زندگی رو زهر خودت و اون بنده خدا نکن 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

حق با همسرته

چرا اینقد کمبود محبت داری؟

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

من کلا ب هرکسی همسرم باهاش خوب باشه حسودی میکنمچون ی اخلاقی داره کلا با هیچکس خوب نیستاگ با کسی ارتب ...

وای منم خوشم نمیاد اون میگه من مریضم 😐

شما چی ب بچها خواهرش اگه دارن حسودی میکنید هوف

حق با همسرتهچرا اینقد کمبود محبت داری؟

شاید چون با من مثل اونا نیست 🙂

منو فقط برای نیازش میخاد ن محبتی ن هیچی اما اونا رو بغل می کنه شبا تو بغلشن اونا 🙂شاید برای همینه دنبال محبتم از این آدم