2777
2789
عنوان

کسی هست بیاین درمورد جاریم

238 بازدید | 24 پست

سلام کی مثل من جاریش رو مخه☹️

مثلا همیشه مناسبت ها و مهمونیای تو کادو خیلی کم بزاره یا جواب تلفنت نده بعد جلو بقیه خیلی خوووووووب باهات صحبت کنه 

یا هی بگه شرمنده ما پول نداشتیم کادو بدم

و حالا قراره برا بچش تولد بگیره و شوهرتون بگه زشته کم ببری چیکار میکنید؟؟؟ 

من دقیقا میخوام همون مبلغی که آورده رو بهش بدم تولد بچه هام حدود 6 ماه پیش بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده دوازده ساله باهاشون قطع رابطه هستم بچه هامون رو جایی ببینیم فک نکنم بشناسیم😔

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

من دقیقا مقابله به مثل میکنم، اونطوری پیش خودش فکر خاهد کرد ببین چه راحت دور از جونتون ملت رو اوسکول ...

ببین دقیقا 50 تومن پول آورد خیلی کم بقیه هیچ کس زیر 500 تومن نیاورد چون دوتا دارن دوتارو باهم گرفتم حالا مال اونا یکیست میخوام 50 تومن ببرم شوهرم میگه زشته نکن تو 300 ببر حداقل

ببین من دقیقا از این جاری ها دارم ولی به نظرم اون خودشو کوچیک کزده وشاید واقعا نداشته شما اون چیزی ک ...

نه عزیزم دارن برا من نپارن فقط بقیه مناسبت ها کادوی خوب میذارن به ما میرسن میگن ای وای حقوق نگرفتیم ایذوای فلان شد و همش این نیست به دنیا اومدن بچم و آش دندونی بچم  وبقیه مناسبت ها همین، مدلی بوده ک برام خیلی کم گذاشته من همیشه زیاد بردم و حس میکنم چقد احمقم 

ببین دقیقا 50 تومن پول آورد خیلی کم بقیه هیچ کس زیر 500 تومن نیاورد چون دوتا دارن دوتارو باهم گرفتم ...

نه به شوهرت بگو لطفا قاطی نشو، تو هم صد بذار، بگو دستمون تنگه فعلا، اینطوری حس نمیکنه خیلی زرنگه، انگاری ببخشید به گدا پول داده 50🙄🙄🙄

یه کم بذار روکادوش ببر.زیادسخت نگیر بازخوبه توجمع تحویل میگیره واسه من ک هفت پشت غریبه سلامم ب زورمی ...

همین که تو جمع تحویل میگیره بقیه نمیشناسنش و جالبه برای یه موضوعی بهش زنگ زدم دوروز پیش جوابمو نداد

نه عزیزم دارن برا من نپارن فقط بقیه مناسبت ها کادوی خوب میذارن به ما میرسن میگن ای وای حقوق نگرفتیم ...

خوب اگه واقعا اینطوره شمام مثل خودش بزار چقدر گذاشته شش ماه پیش کادو رو 

نه عزیزم دارن برا من نپارن فقط بقیه مناسبت ها کادوی خوب میذارن به ما میرسن میگن ای وای حقوق نگرفتیم ...

شیرم رو حلالت نمیکنم انتقام کارهاش رو نگیری، بخدا اون قصدش بی ارزش کردن تو و بچه هات هس، با زبان بی زبانی میگه ارزشتون برا من 50هزار هس 

من خواهرم این مدلی یعنی اگر هزار بار کادو زیاد ببری براش بازم اون کم میاره من که از این به بعد گفتم ...

پس لج میکنم و کم میبرم دقیقا میخوام 50 بزارم و اگه چیزی گفتن بگم ببخشید پول دستمون نبود