2777
2789

خانوما سلام 

دلیل عضو شدنم در نی نی سایت اینه که خیلی نیاز به کمک و گرفتن مشورت دارم. لطف بفرمایید تجربیاتشون رو به اشتراک بذارید. هفته ۲۸ بارداری هستم و میخوام سزارین انجام و بشدت از انجام این عمل می‌ترسم. الان تحت نظر دکتر صالح گرگر هستم ولی نمیدونم که چقد در انجام عمل سزارین تبحر دارن؟ و چه مدت زمان بعد عمل میتونم به روال عادی برگردم. ولی تو همین نی نی سایت خوندم چند نفر خیلی از دکتر حمید مظاهری بیمارستان دی خیلی تعریف کرده بودن و گفته بودن دوره نقاهتشون خیلی کوتاه بوده و بعد دو روز سریع سرپا شدن و من الان واقعا موندم که پیش کدوم دکتر سزارین رو انجام بدم که خیلی خوب بخیه بزنه که چسبندگی نده و زود به روال عادی برگردم.

عزیزم نگران نباش من دو بار سزاریم کردم نم مثل تو می‌ترسیدم ولی تا یه هفته بعد از عمل سرپا شدم . من بیمارستان مفرح ب دست دکتر پگاه کامکارفر‌ عمل شدم و فوق العاده راضی بودم.بخت پیشنهاد میدم اپلیکیشن گهواره رو نصب کنی هر سوالی داشته باشی اونجا مامانا بهت کمک میکنن جوابتو میدن.پیشنهاد من بهت اینه که با آرامش این دوران و بگذرونی.سزارینم عمل غیر قابل تحملی نیست .پس همه چیو‌بسپر به خدا

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش من دو بار سزاریم کردم نم مثل تو می‌ترسیدم ولی تا یه هفته بعد از عمل سرپا شدم . من ب ...

ممنون فاطی شما دوره چند روز بعد عمل تونستی پاشی و خودت کارهاتون انجام بدی؟

من پیش رزا پرستنده چهر بودم از روز اول بارداری تا زایمانم 

ازشون خیلی راضی بودم تنها سختی اش این بود که سخت نوبت گیرم می اومد مریض زیاد داشتن اما حساس و زرنگ بودن 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
ممنونnarika لطفا میگید که چند روز بعد عمل تونستید به کاراتون برسید؟ جای بخیه تون چطوره؟

گلم من ۲۱ خرداد سزارین دارم ولی اطرافم هرکی عمل کرد بعد ده روز که بخیه کشید خوب شد یعنی دردها با شیاف آروم میشن گلم باید راه رفت خیلی تا خون ها دفع بشن خونریزی بخاطر قطع شریان جفت جنین با رحم ،امیدوارم بهترین انتخاب ها کنید زن های سرزمینم

من پیش رزا پرستنده چهر بودم از روز اول بارداری تا زایمانم ازشون خیلی راضی بودم تنها سختی اش این بود ...

لطلا توضیح میدید که سوند بعد بی حسی گذاشتن؟ چند روز بعد سزارین سرپا شدید و تونستید کاراتونو انجام بدید؟ من قصد تخریب کسی رو ندارم ولی تو همین نی نی سایت خوندم انگار الان دیگه دقت قبل رو ندارن، شما گی باهاشون سزارین شدید؟

من خودم خواهرم و دختر خاله ها با دکتر فلک افلاکی سزارین داشتیم همه مون راضی بودیم

ممنون golsa لطفا میگی کدوم بیمارستان؟ توضیح میدی چند روز بعد عمل تونستی سرپا بشی و به کارات برسی؟

ممنون golsa لطفا میگی کدوم بیمارستان؟ توضیح میدی چند روز بعد عمل تونستی سرپا بشی و به کارات برسی؟

من از فردای عمل که مرخص شدم راحت راه میرفتم ولی خودم ترجیح میدادم بیشتر استراحت کنم

من سال ۱۴۰۲ زایمان داشتم اون موقع دکتر فقط تو بیمارستان گاندی و یاس سپید سزارین انجام میدادن که من یاس سپید رفتم سه تومن هم جدا به دکتر دادم

لطلا توضیح میدید که سوند بعد بی حسی گذاشتن؟ چند روز بعد سزارین سرپا شدید و تونستید کاراتونو انجام بد ...

توی ریکاوری قبل از عمل موقع چکاپ اخر قبل عمل سوند گذاشتن ساعت هفت صبح بود برای من 

تا ساعت چهار بعد از ظهر که که من دراز کشیده بودم همچنان سوند بود و سوند و برداشتن و گفتن پاشو راه برو 

من کمکی داشتم برای بعد از زایمانم اما همون روز بلند شدم راه رفتم سرویس رفتم و فرداشم اروم اروم راه می رفتم کمی درد داشتم اما از روز دوم کمی بهتر شد یادمه روز ششم بعد از زایمانم رفتم عبدل اباد برایهرید یسری وسایل سیسمونی 

من نهم مهر ماه ۱۴۰۱ زایمان کردم 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•