2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما تجربشو داری؟راحته؟چرا برای من مثل کابوسه میترسم ازعمل

من پنج سال پیش عمل کردم 

خیییلی راحته بخدا 

منم از ترس پنج سال طول کشید تا اقدام کنم ولی بعد ک عمل کردم پشیمون بودم چرا زودتررر عمل نکردم چرا زودتر خوشگل نشدم😅

من از بیهوشیش میترسیدم 

ولی باحالترین قسمتش همون بیهوشیه

من پنج سال پیش عمل کردم خیییلی راحته بخدا منم از ترس پنج سال طول کشید تا اقدام کنم ولی بعد ک عمل کرد ...

خب بسلامتی عزیزم 

از دماغت ومدلش راضی هستی؟سوراخ بینت قرنیه دراومده؟

اسم دکترت چیه اگه تهرانی بگو 

من پنج سال پیش عمل کردم خیییلی راحته بخدا منم از ترس پنج سال طول کشید تا اقدام کنم ولی بعد ک عمل کرد ...

ببخشید ادم با دماغ عملی راحته؟مثلا سرما بخوری راحت میتونی فین کنی یا با دستمال کاغذی پاک کنی بینتو؟

خب بسلامتی عزیزم از دماغت ومدلش راضی هستی؟سوراخ بینت قرنیه دراومده؟اسم دکترت چیه اگه تهرانی بگو

اره به شدت راضی ام 

سوراخ بینیمم اره قرینست،یعنی کلا بینی قبلیمم قرینه بود واسه خواهرم ک قرینه نبود بعد عملم اگه دقت کنی این عدم تقارنش معلوم میشه 

نه تهران نیستم 

ببخشید ادم با دماغ عملی راحته؟مثلا سرما بخوری راحت میتونی فین کنی یا با دستمال کاغذی پاک کنی بینتو؟

من راحتم 

فقط یه سال اولو سخت رعایت میکردم

فین شدییید نه ولی اروم اره 

کلا سخت نیس بگم الان ک عمل کردم دستوپام بستست نمیتونم اونجور که قبلا راحت بینیمو تمیز کردم تمیز کنم 

مدل بینیت چیه؟فانتزی یا طبیعی؟

نیمه فانتزی با قوس ملایم میخواستم 

بینیم نیمه فانتزی بدون قوس شده اوایل ناراحت بودم ولی الان که داره تایم میگذره میبینم چقد اینجوری بیشتر دوس دارم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز