2777
2789
عنوان

خیانت همسرم بادوست صمیمیم

333 بازدید | 15 پست

هیچوقت ب دوستاتون اعتمادنکنید میگن ماه پشت ابر نمیمونه همینه همسرم سرکاربود منم میخواستم برم خونه مامانم سربزنم قبلش ب همسرم اطلاع دادم گف تاکی اونجایی گفتم شام هستم توم بیا ی لحظه ب ذهنم خطور کرد ک نکنه گوشیموجا گذاشتم توکیفم گشتم دیدم نیست وسط راه برگشتم خونه کلیدو ک انداختم به در واردخونه شدم دیدم همسرم خونس صداش کرد جواب نداد دراتاق دونفره مون بازکرد دیدم بلللله دوست صمیمیم باهمسرم توبغل هم و..... همسرم انگار  برق گرفته بود توشوک بود دوستم منو دید لال شده بود من هیچی نگفتم فقط ب همسرم ی کلمه گفتم تودادگاه می بینمت تمام کمال مهریموازت میگیرم ب دوست نامردمم گفتم تو چقدعوضی شدی باهمسرم دوست شدی این ک بمن وفانکرد بتوم نمیکنه لباساموبرداشتم زدم بیرون رفتم خونه پدرم فردا میرم دادگاه درخاست طلاق میدم حالم خیلی بده😭😭😭لعنت ب روزی ک جواب بله دادم همسرم به گوه خوردن افتاده همش پیام میده ک گوه خوردم شیطون گولم زد وفلان اماجواب ندادم من هیچوقت کم نزاشتم واسش هیچوقت نمیدونم گناهم چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغم باشه من خیلیییی دیدم که دوست صمیمیا خیانت میکنن به دوستشون یعنی خیلی خیلی زیاد

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

دروغم باشه من خیلیییی دیدم که دوست صمیمیا خیانت میکنن به دوستشون یعنی خیلی خیلی زیاد

دیگه ن با این سناریو 

این وسط راه بوده اونا کی اومدن خونه کی رفتن اتاق خواب 

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
دیگه ن با این سناریو این وسط راه بوده اونا کی اومدن خونه کی رفتن اتاق خواب

اره اینا منطقی نیست ولی واقعا دوست صمیمی عجیب نیس.. 

ولی هب اگر خب تاپیکا دروغ باشه درک نمیکنم

یعنی مثلا خوشبخته به دروغ بگه خیانت دیدم که ترحم کنن ملت؟ خیلی عحیبه😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️