سلام بچه ها من برای عفونت واژنم دکتر رفتم بهم گفت که قرص مترونیدازول۵۰۰ بخورم هر ۱۲ ساعت و من عوارض اینو نمیدونستم اولین بار صبح ناشتا خوردم داشتم میمردم الان سه روز میخوردم اما از دیروز نخوردم ولی هنوز معدم درد میکنه میشه بگید چرا نکنه زخم معده ایی چیزی گرفتم خیلی میترسم استرسم بدتر میکنه همش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممکنه عوارض قرص به معده آسیب زده باشه یا باعث تحریکش شده باشه. برای رفع درد معده میتونی از داروهای ضد اسید استفاده کنی. اما اگه درد ادامه داشت، بهتره یه وقت با دکتر بگیری. استرس هم میتونه درد رو بدتر کنه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!