2777
2789
عنوان

عفونت

135 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من برای عفونت واژنم دکتر رفتم بهم گفت که قرص مترونیدازول۵۰۰ بخورم هر ۱۲ ساعت و من عوارض اینو نمیدونستم اولین بار صبح ناشتا خوردم داشتم میمردم الان سه روز میخوردم اما از دیروز نخوردم ولی هنوز معدم درد میکنه میشه بگید چرا نکنه زخم معده ایی چیزی گرفتم خیلی میترسم استرسم بدتر میکنه همش

مترونیدازول قرصه سنگینیه..نباید با شکم خالی بخوری اصلا. 

من یبار عفونت داشتم خوردم با شکم خالی فشارم اومد ردیف داشتم میمردم الکی  الکی...

ن زخم نشده خیالت راحت..

حساس شده 

شما حالا اول راهی از این انتی بیوتیک می ترسی 

من اونقدر سر این عفونت قرصا های با دوز بالا و مثل ترتینئوین اینا خوردمو امپول اینا زدم الان به همشون مقاوم ام 

اینارو نوشم بدونی نگرانی نداره هنوز ب مرحله من نرسیدی ک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مترونیدازول قرصه سنگینیه..نباید با شکم خالی بخوری اصلا. من یبار عفونت داشتم خوردم با شکم خالی فشارم ...

الان دوستم پیشنهاد داد سفالکسین مصرف کنم با دوز کم خوبه ؟ چون این قرص پدر معده منو دراورده

شما حالا اول راهی از این انتی بیوتیک می ترسی من اونقدر سر این عفونت قرصا های با دوز بالا و مثل ترتین ...

من تاحالا اینطوری معده درد نشدم ایشالله سر هیچ کسی نیاد و از وقتی متوجه عفونتم شدم استرس گرفتم

دردش تا چند وقت میمونه ؟ از دیروز نخوردم فردا بهتر میشه؟

چرا قطع کردی باید‌میخوردی 

حالا قرصای دیگ ک من میخوردم همش حالت تهوع شدیدد ولی تحمل میکردم ک سروقت بندازم خیلی مهمه برا عفونت 

اگر دیدی معدت اذیت میکنه یکی دو روز ناشتا قرص امپرازول بنداز

ممکنه عوارض قرص به معده آسیب زده باشه یا باعث تحریکش شده باشه. برای رفع درد معده میتونی از داروهای ضد اسید استفاده کنی. اما اگه درد ادامه داشت، بهتره یه وقت با دکتر بگیری. استرس هم می‌تونه درد رو بدتر کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

چرا قطع کردی باید‌میخوردی حالا قرصای دیگ ک من میخوردم همش حالت تهوع شدیدد ولی تحمل میکردم ک سروقت بن ...

وای اینطوری نگو استرسم بدتر میشه من میخوردم انگار از درد میرفتم کما نمیتونستم بخورم