2777
2789

یه روز یه دختر ۱۶ ۱۷ ساله عاشق یه پسر ۲۳ ۲۴ ساله  که فامیل دورشون بوده و همو میشناختن میشه دختر بعد چند ماهی میره میگه پسره وقتی میفهمه دختره کیه بعد دیدار اول میره و دیگه جواب نمیدی نه میگه میخوامت نه میگه برو هیچی نمیگه 

یکسال بعد پسره ازدواج میکنه

دختره میگفت دیدمشون دو روز بعد عقدشون خیلی بهم میومدن وسط گریه هاش وقتی دلداریش میدادیم و میگفتیم کارما و آهت دامنشونو میگیره میگفت اگه اینجوری بشه میمیرم 

چند سالی گذشتا هروقت از دختره میپرسیدن کسی توی زندگیت هست میگفت یکی هست اما خودش خبر نداره میگفت داستان زندگی من این بود که خواستمش تلاشم کردم اما نخواست

(با رضایت خودش نوشتم داستانو)

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

وا آه چیش میگیره طرف ک کاری نداشته باهاش😐

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید مزاحم شدم من تاپیک چند سال پیشتون راجب ب وحیدیه خوندم میشه بگید چ اتفاقی افتاده بوددچون ...

خیلی منطقه بد و خطرناکی بود کلا مردماش همه جیزش خیلی بد بودن بیشتر مبدمش که ایرانی نبودن بقیه هم از شهرای دیگه بودن 

میشه گفت که امنیت توی اون منطقه صفره یا زیر صفر هر ثانیه یبار دعوا با چوب و چماق و کلا خیلی خیلی خیلی منطقه بد فقیر نشین و افتضاحیه از هر نظر

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی