2777
2789
عنوان

پسر 💚❤

257 بازدید | 19 پست

پسری ک  قبلا فقط یه سلام خشک و خالی میکرده 

ولی جدیدا یه جوری شده 

چند ثانیه زل میزنه به چشام 

یا وقتی دارم حرف میزنم ،   نگاه م میکنه لبخند میزنه 

یا از کنارم رد میشه میگه خوبی ؟؟

قبلنا اینجوری نبود 

اشنا خانوادگیمونه 

پسر دوست داشتنی هست 

فقز چون میدونم خوانوادش فقط فامیل میگیرن 

با اینکه پسر درجه یک  و خوبی  هست ، میخوام عاشقش نشم 

چون میدونم سهمم نیست 

سنمون هم کم نیست بالای ۲۸ هردو 

اعتمادی به نگاه پسرا ندارم 

چه رفتاری کنم ؟؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهرقولدسیاوش قمیشی من از پایان میترسیدم و آغاز کردم . ماجرای کسیه که میدونه عشقش به سرانجام نمیرسه ولی رابطه رو آغاز میکنه . این آدم محکوم به شکست عشقیه . عشق همینجوری شروع میشه . اولش یه سلام خشک و خالی . بعد تکرار میشه و نگاا ها شروع میشه . نگاه ها تکرار میشه و سلام ها گرم تر میشه . مرحله به مرحله میرسه ماچ و بوسه . امکان‌ نداره نرسه . اگر قراره این ملچ و بوسه تحت عنوان همسر و زن و شوهر بودن نباشه بهتره از الان جلوشو گرفت . 

آبجی الکیه کراش نزن من زدم آخرش بدبختیه، دلتو سفت کن هرکی بخادت میاد خونتون دلتو بدست میاره

دقیقا 

ممنون مچکر 

اعتمادی به نگاه پسرا ندارم 

قلب سالم  ادم ،  میلیاردها تومن پولشه 

با اینکه میدونم پسر بدی نیست و شاید حسش الکی نباشه ولی میترسم عاشقش بشم ، اخر سر هم با فامیلشون ازدواج کنه ، دق کنم 

انشالله دختر خوب مهربون عاشق سر راهتون بیاد ک خدا رو شکر کنید بابت نبودن قبلی 

یه عشق واقعی دوطرفه  مثل معجزه براتون رخ بده 

بچه ها حاضرید به پسری که انفالوتون کرده 

به پیج جدیدش درخواست بدیذ

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بهرقولدسیاوش قمیشی من از پایان میترسیدم و آغاز کردم . ماجرای کسیه که میدونه عشقش به سرانجام نمیرسه و ...

اخ دقیقا 

چون میدونم سهم من نیست ، نمیخوام عاشقش بشم 

با اینکه پسر عالیه 

معمولی رفتار میکنم 

بهرقولدسیاوش قمیشی من از پایان میترسیدم و آغاز کردم . ماجرای کسیه که میدونه عشقش به سرانجام نمیرسه و ...

حرف دلمو زدی 🥲💔

مدتی پیش با یه آقای همه چی تمووووم آشنا شدم . کاملا ظاهر و خانواده و کار و درآمدش همونی بود ک میخواستم بعد از چند دیدار ازم انتظار داشت بهش دست بدم و منو ببوسه . بخاطر همین کارش ترکش کردم خیلی تماس گرفت و پیام داد ولی من تصمیمو گرفته بودم با اینکه سخت بود و تا الان تو شوکم ک چرا این میس که برا ازدواج هم مصمم بود رو حذف کردم اما ته دلم از خودم راضی ام 

خیلی باید بدبخت باشه اونی که فکر کنه انسان فقط همین چسم و گوش و دهن و ‌... هستش . ما مغزمون مثل بلوتوث عمل میکنه . الآن پسره کاملا از عشق تو آگاهه . لازم نیست بخوای چیزی رو بهش اثبات کنی . از نگاه میشه فهمید . تا همینجا کافیه . میخواد بدونه عاشقشی یا نه ؟ همین الان از نگاهت حقیقتو گرفته . پس اگر راست میگه و واقعا عاشقته چرا نمیاد خواستگاری که خیال جفتتون هم راحت بشه ؟ اینایی که میگن آشنایی بیشتر مثل یه بند باز که رو دره بند بازی میکنن دارن بادخطر بازی میکنن . سقوط کنن احساس و اعتمادشون نابود میشه . 

یکی از معدود عاقل های این سایت تویی . جدی میگم . حرفات همه ش حقیقته .

مچکر نازنین 🌹

لطف دارین 

بله تا حدودی با عقلم میرم جلو تا احساسم 

شبتون آروم 🌱💚

حرف دلمو زدی 🥲💔مدتی پیش با یه آقای همه چی تمووووم آشنا شدم . کاملا ظاهر و خانواده و کار و درآمدش ه ...

رو حساب تجربه بهت میگم اون پسر قصد ازدواج نداشته . اینا میگن حالا که پول داریم بزار بادهمین پول بریم کلی موخ بزنیم و عشق و حال کنیم و بعد از ۴۰ سال بریم با یکی ۲۰ سال از خودمون کوچکتر ازدواج کنیم . به جای اون همه زنگ زدن نمیتومست پیام بده اجازه میدی مادرمو بفرستم با مادرت صجبت کنه کهوقول و قرار خواستگاری رو بزاریم ؟ از اینجور آدم ها دیدم ها که دارم میگم .