2777
2789
عنوان

یه پسر جوان به زندگیش پایان داده

732 بازدید | 22 پست

بچه ها یه پسر جوان از اقواممون به زندگیش پایان داده.

لطفا اگر براتون مقدوره صلوات یا فاتحه براش بفرستید. حس میکنم برای امشب خیلی نیاز داره بهش

ممنون از همتون

و نور بر تاریکی پیروز است...💫

چقداینروزاسخت میگذره واقعا،دوست بابام دیروزعصر،زنشوکشته الآنم ک این خب سال عجیبیه خدارحم کنه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا عاقبتش بخیر کنه

و بیامرزش 

و ما رو هم بیامرزه

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
چقداینروزاسخت میگذره واقعا،دوست بابام دیروزعصر،زنشوکشته الآنم ک این خب سال عجیبیه خدارحم کنه

واس چی ؟

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
کاش ته خودکشی یه دنیای بدتر نبود اونوقت حتی یه ثانیه هم خودمو ازش دریغ نمی‌کردم

نکنید این‌ کارو. خانوادش داغون شدن. مادرش داره پر پر میزنه

و نور بر تاریکی پیروز است...💫

واس چی ؟

دعواکردن مث اینک ولی واس چی معلوم نیس

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

چرا همسرش و کشته؟

مث اینک دعواکردن مشکل داشتن ازقبل 

عجب بنده خدا خدا رحمتش کنه

سخته بچه هاش کوچیکن ولی نمیشه چیزی گفت