2777
2789
عنوان

مچم گرفتن چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 37 پست
وای نمیدونی چقدرررر خجالت کشیدم جلوبابام چقد حرفاش اعصابم خردکرد کاش کوفت میخوردم قرص نمیخاستم حالم ...

دورازجون

عیب نداره بابا پاشو برو آب بخور تموم شد دیگه 

چند سالته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورازجونعیب نداره بابا پاشو برو آب بخور تموم شد دیگه چند سالته؟

خر گندم براخودم😂۲۵سالمه بچم نیستم امشبم گفتم ول گن خوب شده مسکن خوردم هی پیله نه بیا بگیر بخور خب شی اخر شد این

خر گندم براخودم😂۲۵سالمه بچم نیستم امشبم گفتم ول گن خوب شده مسکن خوردم هی پیله نه بیا بگیر بخور خب ش ...

دوازجوننن😂خب پس بیا بیرون پختی از گرما اونام اگر غر زدن میخواستن ابهتشون حفظ شه

برا بابام خیلی ناراحت شدم خیلی غصه خورد خجالت مبکشم ازش وگرنه بقیشم مهم نیستن

بهتر بود نفهمه که البته الآنم نفهمیده ولی غصه خوردن نداره همینه دیگه خجالت هم طبیعیه بکشی 

بهتر بود نفهمه که البته الآنم نفهمیده ولی غصه خوردن نداره همینه دیگه خجالت هم طبیعیه بکشی

هرچی گفتم هیچی نگو یه دقیقه سکوت کرد باز داد زد جلو بابا مامانم اونام متوجه شدن نمیدونم چرا حالا یادش میفتم خندم میگیره🤣🤣🤣🤣

هرچی گفتم هیچی نگو یه دقیقه سکوت کرد باز داد زد جلو بابا مامانم اونام متوجه شدن نمیدونم چرا حالا یاد ...

عقده‌ای بازیا چیه آخه از خودش در آورد 😭😂

داداشت چند سالشه؟

خودش دوست دختر نداره؟

عقده‌ای بازیا چیه آخه از خودش در آورد 😭😂داداشت چند سالشه؟خودش دوست دختر نداره؟

عقده۲۸سالشه ولی مجردی خب دوست دختر بازیاشوکرد

هر روز بایکی ما که تاچشمون بازشده بایه نفربودیم که اونم ازشانس عن مااااا😕😕😕فعلا نمیشه ازدواج کرد