2777
2789
عنوان

مچم گرفتن چیکارکنم

314 بازدید | 37 پست

امشب رفت بودم پیش عشقم دیروقت برگشتم

دندونم خیلی دردمیکرد گفت میرم داروبگیرم میارم میندازم توحیاط بگیر وای همینکه انداخت داداشم رسیده پشت سرش تااومدم بگیرم دیدم داداشم بالاسرمه کلی چیزم گفت رفت دنبالش ولی دور زد اومد بابام مامانم گلی دعوام کردن گفتم اسنپ موتوری بود داروسفارش دادم برای دندونم زنگ زد بیاین دم در گفتم لطفا بندازید داخل حیاط من حجاب ندارم باور نکردن ابروم رفت☹☹☹☹

ای ول چجوری به ذهنت رسید🤣🤣😂

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین چه خوب مغزت کار کرد😂😂

الان تا همه اعصابتو خراب نکنن که پسره آدم درستی نیست که نمیاد خواستگاری تو رو ول نمیکنن نه تو رو میشناسن نه اونو نه می‌دونن چند سالته نه می‌دونن کاروبار مرتیکه چیه فقط میگن خواستگاری 

آفرین چه خوب مغزت کار کرد😂😂الان تا همه اعصابتو خراب نکنن که پسره آدم درستی نیست که نمیاد خواستگاری ...

وای نمیدونی چقدرررر خجالت کشیدم جلوبابام چقد حرفاش اعصابم خردکرد کاش کوفت میخوردم قرص نمیخاستم حالم خیلی بدشد حالا یکساعته زیرپتوام ازگرما خفه میشم تشنمه😕

آفرین چه خوب مغزت کار کرد😂😂الان تا همه اعصابتو خراب نکنن که پسره آدم درستی نیست که نمیاد خواستگاری ...

بابا اصلا شرایط ازدواج نیست فعلا میدونم ولی ازما خیلی طول  کشیده براهمین یه چیزای فهمیدبودن