2777
2789
عنوان

تا چندسال دیگه مهاجرت میکنین یا نه

204 بازدید | 31 پست

من بدجور فکر مهاجرت افتاده تو ذهنم از دیشب ساعت یازده تا همین الان درست نخوابیدم هی دارم تحقیق میکنم راجب کشورا 

از طرفی نگران غربت اونجام 

بنظرتون از طریق تحصیلی برم راحت تره یا کاری ؟ می‌خوام موندگار شم واسه شیش سال 

شرایطش جوره ولی نه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم میخواد ولی کو پول ؟ کجاست پول؟

تا چند سال دیگه دقیقاً چه کاری میتونم کنم که پولش جور بشه ؟

هیچی💔

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من که  امیدی ندارم

ولی خیلی از اقوامام و فامیلام و خود داییم تو روسیه زندگی میکنن بیشترشون رفتن اونجا برای ادامه تحصیل

خود داییمم که داره برای دکترا تو روسیه میخونهو همونجا زندگی میکنه و متاهله  میگه خیلی جای خوبیه برا زندگی

بنظرم خیلی خوبه آرامش آسایش پولداری امنیت

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

من دلم میخواد ولی کو پول ؟ کجاست پول؟تا چند سال دیگه دقیقاً چه کاری میتونم کنم که پولش جور بشه ؟هیچی ...

انقد ناامید نباش 

سخت کار میکنیم پولشو جور میکنیم هرجور شده 

تهش نشد مثل دوستم از مهارتات رزومه بفرس که بورسیه شی

منم پول ندارم فعلا اما تمام تلاشمو میکنم فقط برم