2777
2789

معلومه با خودتون چند چندین گزارش میزنین؟؟

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

چی بود؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بود؟!

چندتا ایه و حدیث از یه کتاب نوشتم واسه پسر دارشدن یه مشت عقده ای گزارش زدن

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

تاپیک ت ششمی شبی ترکید نمیدونم داستان چیه همه تاپیکا تعطیل میشن

اخه چیز غیرقانونی نبود ...

تاپیک مذهبی این مدلی نی نی یار خودض میبنده چپن تهش به بیراهه کشیده میشه و. توهین

واقعاً

بله عزیزم فرقی نمیکنه باید قفل میکردی تاپیک مذهبی

اخه داشتن صحبت میکردن منم داشتم جواب میدادم دیدم یهو تعطیل شد 😁

برای منم خیلی پیش آمده به بار گفتم پرنده ها برای انسان دعا می کنند وقتی بهشون گندم میدیم تعطیل شد😐

وااای عجب🤣🤣🤣