2777
2789
عنوان

مادرا توروخدا بیاید

75 بازدید | 12 پست

بچم سه سال و‌نیمه هست شکمش کار نمیکنه همش گریه میکنه دکتر گفت پیدرولاکس بهش بدم اما انگار میترسه بره دستشویی همین ک میزارمش رو فرنگی میزنه زیر گریه شدید از عصر تا حالا حتی جیش هم نکرده نمیدونم باید چیکار کنم هی میخوابه ده دقیقه بعد بیدار میشه 

بهش آلو بده یا رب آلو ، انجیر خیس شده، خاکشیر با آب گرم اینا آب رو آتیشه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبوست داره؟شاید درد یا سوزش داره

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

براش شیاف بیزاکودیل کودکان بزار ،سریع میاد

استفاده از این نوع شیاف اگه یبوست باشه باعث میشه سریع مدفوع میاد و باعث زخم بشه

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

استفاده از این نوع شیاف اگه یبوست باشه باعث میشه سریع مدفوع میاد و باعث زخم بشه

گلیسرین هم لعنتی آب نمیشه 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

گلیسرین هم لعنتی آب نمیشه

ببین گل محمدی بجوش بخور قطعا جواب می گیری البته درکنار رژیم مثلاً آب بخوری یا کمپوت گلابی