2777
2789
عنوان

چی کار کنم شوهرم طلاقم بده

202 بازدید | 12 پست

تا الان ظاهر رو جلوی دیگران حفظ کردیم ولی واقعا میدونم دوسم نداره خیلی باهام بداخلاقی میکنه خیلی دلمو میشکونه ولی اسم طلاق جرئت نمیکنم بیارم تهدیدم میکنه.الان عقدیم اصلا تمایلی به گرفتن عروسی نداره.اصلا نه واسم وقت میذاره نه بهم محبت میکنه.همه کار واسه اذیتم کرده.خانواده ها فکر میکنن ما با هم خوشیم ولی من هر روز از دستش زجر میکشم.چی کار کنم راضی بشه؟دیگه به ته خط رسیدم حتی اگه بخواد عروسی کنیمم من دیگه دوسش ندارم خیلی واسش تلاش کردم خیلی ولی همیشه سکه یه پولم کرد اصلا نمیدونم چرا باهام ازدواج کرده وقتی ازم بدش میاد از روز اول عقد همینجور شد😭من ازش چندساعت دورم یه شهر دیگه دانشجوام بهش میگم بعضی وقتا بریم بیرون یا بعضی وقتا میترسم بیا پیشم شب بمون میگه با مامانم اینا میریم بیرون دیگه کافیه ماهی یه بارم منو دعوت میکنه خونشون یکی دوساعت اونم همون یکی دوساعت میره بیرون.اصلا بیرون نمیریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حتما حتما هرکاری ازدستت برمیاد بکن و جدا شو چون الان نشی فردا با یه بچه باید جداشی با این 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
اونا هم میگن جدا نشو خیلی پسر خوبیه تو مقصریدرحالی که من جز محبت هیچکارب تا حالا نکردم

با جزییات بگو! و کم کم ذهنشون رو آماده کن...مثلا خوش و خرم برو وقتی برگشتی بگو فلان چیز رو گفت یا فلان کار رو کرد!