2777
2789
عنوان

مزاحمت واسه خواهر

145 بازدید | 8 پست

بچه ها می خوام بینیمو عمل کنم از شهرستان می رم تهران،خواهرم اونجا زندگی میکنه سالهاس که خونش نرفتیم.دکترم گفت بهتره بعد جراحی یه هفته بمونی تهران خطر داره بری شهرستان .می خوام یه هفته خونه خواهرم بمونم ولی میگم مزاحمش نشم؟یا مثلا نخواد یه هفته خونش باشم کلا ادم معذبی هستم خواهرم ارتروز داره  پادرد داره معذبم وفاصله سنیمون زیاده صمیمی نیستیم.بعد با خودم میگم بعد سالها یه بار کارم بهش افتاده یه هفته برم بمونم.به نظرتون من حساسم یا بده برم یه هفته بمونم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونی خونه بگیری؟سوییتی چیزی چون ارتروز داره شاید اذیت شه

اخه تنها که نمی تونم بمونم،شوهرم دوروز می مونه بر می گرده.راستش از شوهرم هم خجالت می کشم که با خودش بگه بعد سالها چند روز نتونس خونه خواهرش بمونه

خونه نمیتونی بگیری اگه معذبی

راستش از شوهرم هم خجالت می کشم میگه اینجا یه خواهر داشت رفت مسافر خونه چند روز نتونس خواهرش مهمون داری کنه اونم بعد از سالها رفتن به تهران

قبلش به خواهرت بگو مشکلی نیست یا مزاحم نیستم.ولی قبلش فقط نظرشو بپرس

بهش گفتم گفت ایرادی نداره بیا ولی کلا ادم حساسی هستم ،میگم نکنه تو رودر واسی گیر کرده😅

راستش از شوهرم هم خجالت می کشم میگه اینجا یه خواهر داشت رفت مسافر خونه چند روز نتونس خواهرش مهمون دا ...

اره اونم هست اشکال ندارع چی میشه مگه خواهره 

فک و فامیلایه ما از یه شهر دیگه میان ماه ب ماه میمونن 😬