بچها با یکی دوستم که کاناداعه و خیلی اختلاف ساعتی داریم (خیلی باهمم صمیمی هستیم و همیشه درحال صحبتیم) ی صبح که بهش پیام میدم(به وقت صبح اونا) جوابمو نمیده دیگه نزدیکای شب ما میشه که دوباره پیام میدم و همون لحظه جواب میده منم ناراحت شدم ک الان سریع جوابمو داد ولی چرا اینقدر دیر ( اونم داشت توضیح میداد مشکل جسمی ای که براش پیش اومده بود رو که رفته بود بیمارستان) منم ناراحت میشم اونم میفهمه کلی ازم عذرخواهی میکنه و سعی میکنه از دلم دربیاره منم سنگین خداحافظی میکنم اما واقعا ناراحت میشم روز بعدش که منم دقیقا کار خودشو کردم باهاش ( اون روزم خیلی عصبی بودم) کلی حرف میزنیم و اینا منم از دستش عصبی تر میشم و کلی ازش مدرک میگیرم واسه اینکه ببینم اون روز واقعا نتونسته جواب بده و بیمارستان بوده اما اخرش که داشت کلی توضیح میداد بخاطر عصبی بودنم و باهاش بحث میکنم و هرچی توی دهنم میادو بهش میگم اونم دیگه جواب تکستمو نداد منم چیزی نگفتم
الان خیلی پشیمونم و هرچقدر فکر میکنم میبینم کاملا حق با اون بوده چیکار کنم از دلش دربیارم؟ دورم هستیم مشکل اصلیم اینه و اینکه نمیتونمم دوباره بهش تکست بدم چون جوابمو نداده و اگه دوباره براش چیزی بفرستم شخصیتم میاد پایین
همیشه در نظر بگیر که زندگی آدم همیشه یکنواخت پیش نمیره ممکنه اون لحظه دستش بند باشه و نتونه تایپ کنه یا کاری براش پیش اومده یا مثل دوستت حالش خوب نبوده باشه