2777
2789

بچها با یکی دوستم که کاناداعه و خیلی اختلاف ساعتی داریم (خیلی باهمم صمیمی هستیم و همیشه درحال صحبتیم) ی صبح که بهش پیام میدم(به وقت صبح اونا) جوابمو نمیده دیگه نزدیکای شب ما میشه که دوباره پیام میدم و همون لحظه جواب میده منم ناراحت شدم ک الان سریع جوابمو داد ولی چرا اینقدر دیر ( اونم داشت توضیح میداد مشکل جسمی ای که براش پیش اومده بود رو که رفته بود بیمارستان) منم ناراحت میشم اونم میفهمه کلی ازم عذرخواهی میکنه و سعی میکنه از دلم دربیاره منم سنگین خداحافظی میکنم اما واقعا ناراحت میشم روز بعدش که منم دقیقا کار خودشو کردم باهاش ( اون روزم خیلی عصبی بودم) کلی حرف میزنیم و اینا منم از دستش عصبی تر میشم و کلی ازش مدرک میگیرم واسه اینکه ببینم اون روز واقعا نتونسته جواب بده و بیمارستان بوده اما اخرش که داشت کلی توضیح میداد بخاطر عصبی بودنم و باهاش بحث میکنم و هرچی توی دهنم میادو بهش میگم اونم دیگه جواب تکستمو نداد منم چیزی نگفتم

الان خیلی پشیمونم و هرچقدر فکر میکنم میبینم کاملا حق با اون بوده چیکار کنم از دلش دربیارم؟ دورم هستیم مشکل اصلیم اینه و اینکه نمیتونمم دوباره بهش تکست بدم چون جوابمو نداده و اگه دوباره براش چیزی بفرستم شخصیتم میاد پایین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلبکاری مگه از مردم؟ ایران هم بود شاید طرف نتونسته جوابتو بده

😂😂خب ما خیلی باهم درطول روز حرف میزدیم اینم درنظر بگیر که اون تایمی که نبود واقعا زیاد حساب میشد

دختر و پسر بودنش مهم نیست دختر خوب

همیشه در نظر بگیر که زندگی آدم همیشه یکنواخت پیش نمیره ممکنه اون لحظه دستش بند باشه و نتونه تایپ کنه یا کاری براش پیش اومده یا مثل دوستت حالش خوب نبوده باشه

کارت بی منطقی بود 

دختر و پسر بودنش مهم نیست دختر خوبهمیشه در نظر بگیر که زندگی آدم همیشه یکنواخت پیش نمیره ممکنه اون ل ...

میدونم اما میگم چرا بار دومی ک پیام دادم همون لحظه جواب داد؟ نمیتونست یکم زودتر جواب بده؟