2777
2789

مخصوصا مادرمو

بچه بودم اذیتم کرده.دست خودش نبوده چون وضع مالیمون زیاد خوب نبود اونم همش میخاست از من کار بکشه تابستونا همیشه در حال کار خونگی بودم از خستگی کمردرد میشدم همیشه

توی لباس خریدن توی بازی کردنای بچگی توی رفت و آمد همیشه بهم گیر داده بچه ک بودم خیلی کم پیش میومد بغلم کنه و بوسم کنه همیشه حسرتشو داشتم گاهی ساعتها بامن بحث میکرد اونموقع زیر دستش بودم و هرجوری دلس میخاست بامن حرف میزد....

خیلی وقتا اذیتم کرده حتی الان ک دهه چهارم زندگیمم اگع بتونه بهم گیر میده

خیلی وقتا هم برام زحمت کشیده و خوبی هم کرده منم سعی میکنم دختر خوبی براش باشم کاری میخاد انجام بدم چیزی نیاز داره بگیرم ولی همیشه یه دیوار بینمون حس میکنم و دلسردم ازش.بعضیا رو میبینم ک پستای عاشقانه برای مادرشون میفرستن و براشون جونشونو میدن... میگم نکنه من آدم بدیم ک نمیتونم اونجوری دوسش داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی رو اونطوری که هست بپذیر .اون تلاششو کرده .خوب که فکر کنی میبینی اگر تنبل نیستی بخاطر کارایی بوده که اون موقع برات ناخوشایند بوده اما الان تو بلدی دیگران یک سومتم بلد نیستن..

ممکنه دلیلش دریافت ناکافی عشق در دوران بچگی بوده.. ولی دیگه بهتره دست از سر پدرمادرامون برداریم.. از ...

من توقعی ازشون ندارم

مستقلم

اما خب میگم ک اون ارتباط عاشقانه و پراز محبت رو نمیتونم باهاشون داشته باشم.هنوزم اخلاقشون همونه فقط من ازشون دورم کمتر میبینم خدارو شکر این چیزارو

تقصیری نداری.محبت ندیدی ازش.شایدم خیلی دوستت داشته و داره ولی نتونسته بروز بده دیگه

امکان نداره پدر مادر حتی اخلاق بدی داشته باشن اما واقعی بچشونو دوست داشته باشن بچه متوجه میشه 

منم نمیتونم دوستشون داشته باشم  باهام عین غریبه ایم. مثلا دیدی آدم همسایه شو میبینه مجبوره یه احترامی بهشون بزاره مجبوره بزور سلام بگه من با پدرو مادرم اینجوری ام بقول شما منم پستها و صحبت‌های عاشقانه نسبت به مادر و پدر میبینم برام عجیبه اصلا نمیتونم مثل اونا احساسی برخورد کنم هیچ حسی به پدرو مادرم ندارم

هر کسی رو اونطوری که هست بپذیر .اون تلاششو کرده .خوب که فکر کنی میبینی اگر تنبل نیستی بخاطر کارایی ب ...

اون بلد شدن ب هیچ کارم نیومد الان،،،، البته خدارو شکر ک ب کارم نیومد 

اما ب قیمت از دست رفتن بچگیم تموم شد

ب قیمت اذیت شدنام و خاطرات بعد و اعصابی ک ضعیفه

حتما خودشم مادر خوبی نداشتهبیخیال عوضش مسئولیتت کمتره اگه خدای نکرده فوت کنه کمتر میسوزی

اره خودش مادر بسیار بداخلاقی داشته ک بین بچه هاشم ب شدت فرق میگذاشته...

الان میبینم مادر خودشو دوست داره تعحب میکنم

با کارایی ک مادربزرگم می‌کرده من بودم دیگ سراغشم نمیگرفتم