2777
2789

مهریه اگر هزارتاهم باشه و تو سند ازدواج نوشته باشد عندالمطالبه

همش عندالمطالبس

اون بحث۱۱۰تا و این۱۴تا ک پیش اومد برای شامل قانون اجرای احکام شدنه

الان شما برای دریافت بیشتر از۱۱۰سکه خودت باید مال معرفی کنی و پیگیر باشی

همین

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شما مثلا ۵۰۰ سکه مهریه‌ت باشه، و شوهرت اموالش به این مقدار برسه یا مثلا اندازه ۳۰۰ سکه سرمایه داشته باشه، به جز یه خونه و یه مغازه (اگر کاسبه)، بقیه‌ش رو میدن شما

اون ۱۴ تا مربوط به زندان رفتنه

واقعا چی مونده برا زنا تو این مملکت دیگه

گفتیم ارث نابرابر گفتین مهریه میگیرین

گفتیم دیه نابرابر گفتین مهریه میگیرین

گفتیم نداشتن حقوق انسانی گفتین مهریه میگیرین

الان ک همونم برداشتین ک

لطف کنید حقوق انسانیمونو بدین بهمون مهریه نخواستیم

اگر شما مثلا ۵۰۰ سکه مهریه‌ت باشه، و شوهرت اموالش به این مقدار برسه یا مثلا اندازه ۳۰۰ سکه سرمایه دا ...

یعنی چی باید ثابت بشه که ۵۰۰تارو داره ولی اگر نداره ۱۴ تا بده درسته؟

واقعا چی مونده برا زنا تو این مملکت دیگهگفتیم ارث نابرابر گفتین مهریه میگیرینگفتیم دیه نابرابر گفتین ...

ارث زن کمتره به جاش نفقه میگره ربطی به مهریه نداره مهریه اسلامی هم مهرالسنه هستش که به پول الان میشه صد و پنجاه میلیون تومان