2777
2789
عنوان

کادوی تولد برای بچه دوساله چی خوبه

144 بازدید | 11 پست

میشه کمکم کنید لطفاً 

خودم تو نظرم اسکیت یا اسکوتر 

ماشین شارژی خیلی خیلی گرونه 

حیاط داریم میتونیم سرسره و تاب بگیریم منتها میترسم از شوق پارک بیوفته 

راهنمایی کنید لطفا

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیاطو چمن کنید

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

تولدش مبارک 

دسر یا دختر ؟

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

اسکیت هم گرونه ها 

مقدماتی یا آموزشی چهار پنج تومن به بالا هست، ارزون تر دو سه تومنی هم هست که استاندارد نیستن و خطرناکن حتی 

اگر میخوای بگیری خوب و استانداردش رو بگیر 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اسکیت و اسکوتر خیلی زوده و اسکیت که خطر داره من خودم اسکیت کار کردم ولی به دخترم بالای ۱۲ سال بشه میخرم چون میترسم از حادثه چون اگر استخون از قسمت صفحه رشد بشکنه دیگه قابل جبران نیست و باعث معلولیت میشه... ب خاطر همین منتظر میشم کامل رشد کنه... دوچرخه خریدم از اونا که پدال ندارن برای دخترم دو سالگیش اما ۹ ماه بعد تونست ازش استفاده کنه قدش نمیرسید... اسکوتر رو نمیدونم دو ساله میتونه خوب استفاده کنه یا نه ولی بچه من علاقه داره اما نگرفتم میگم زوده...

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸

من دوسالگی برای پسرم اسکوتر خریده بودم از اینا که پشتش دوتا چرخ داره و نمیوفتن 

دوچرخه هم اگر نداره خوبه 

اسکیت تو این سن که مناسب نیست 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اسکیت و اسکوتر که مناسب این سن نیست تاب و سر سره که گفتید گزینه خوبیه اما با دو تومن نمیشه هیچ کدوم از این گزینه ها رو تهیه کرد🌸 

نگران نباشید فضای پارک کاملا متفاوته و خود کودک این رو متوجه میشه،اینطور نیست که اگه توی حیاط بازی کنن دیگه شوق رفتن به پارک نداشته باشن

بلز،عروسک های موزیکال،سه چرخه،اون ماشین هایی که از پشت کمکی دارن مدل عصایی (گمونم یک و خورده ای باشن و کیفیتشون پایین نیست) 

کودک توی این سن مناسبت ها و کادو گرفتن های مناسبتی رو درک نمیکنه اما قطعا شاد میشن از دریافت کوچکترین هدیه ای

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱