2777
2789
عنوان

فردا بايد پنج صب پاشم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 28 پست

فکر کنم دورهم جمع میشن ببینن چیکار کنن بچه ها از درس زده تر شن همون کارو کنن

میخوان بچه هارو از درس زده کنن بی سواد تحویل جامعه بدن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
واقعا موندم تو کارشون بقرآن مسئولین خل شدن خل که چه عرض کنم (سس خل شدن )خب بی ناموس اون تغییر ساعت ل ...

بخدا همينجوريش ٦ پاميشدم برم مدرسه تو حال خودم نبودم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

كاربري دست دو نفره💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه از کجاشون در اومد خدایی میشینن تایمای بیکاری از خودشون قانون تصویب میکنن بخدا مردم باید باه ...

خيليم يهويي گفتن 

دوساعت نميگذره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

كاربري دست دو نفره💘

فکر کنم دورهم جمع میشن ببینن چیکار کنن بچه ها از درس زده تر شن همون کارو کننمیخوان بچه هارو از درس ز ...

ديوار كوتاه تر از دانش اموز نيست اخه كه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

كاربري دست دو نفره💘

نه گذاشتن ٦ تا ٩:٣٠ تازه ٨ هم امتحانه

خب بعدش میتونی بخوابی دیگه 

اشکال نداره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
فکر کنم دورهم جمع میشن ببینن چیکار کنن بچه ها از درس زده تر شن همون کارو کننمیخوان بچه هارو از درس ز ...

😂😂😂😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من خوابم نميبرههه

خب میتونی به کارات برسی بهتر 

کاری نمیتونی بکنی دیگه ولش کن 

میتونی هم کلا نری مدرسه 😂