2777
2789
عنوان

یک پسر

72 بازدید | 7 پست

در چه صورتی دوست داشتنش و بیان نمیکنه کلا 

یعنی نمیگه به طرف که علاقه دارم بهت چند ساله هی با دست پس میزنه با پا پیش می‌کشه

حتی یک بار نگفته دوست دارم

اصلا میشه پسری آنقدر بروز نده چیزی رو

نرهای بیشرفی که توی سایت هستن،توی تاپیک های من نه نظری بدن نه درخواست بدن بیشرفا|برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🌻💄

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه علاقه ای نداره اگه میخوای یکم ازش فاصله بگیر ببین پیگیر میشه یا نه نشد ینی واسه سر گرمیه

کلا ارتباطی نداریم پیام نمیدییم 

نرهای بیشرفی که توی سایت هستن،توی تاپیک های من نه نظری بدن نه درخواست بدن بیشرفا|برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🌻💄

کلا ارتباطی نداریم پیام نمیدییم

قبلا چند ساله پیش میدونسته دوسش دارم اونم دوسم داشت 

قبلا چند ساله پیش میدونسته دوسش دارم اونم دوسم داشت

از وقتی رفت دانشگاه عوض شد

ممکنه خودشیفتگی باشه باید بررسی بشه 

کسایی که خودشیفتگی دارن وقتی طرف رو دوست دارن خیلی سخت میتونن ابراز محبت کنن چون بلد نیستن فاقد همدلی و توجه ان فقط خودشون رو میبینن / غرور زیاد / ترس از نه شنیدن دارن یعنی احتمال میده جواب رد بدی و بلاتکلیف گزاشتت و از طرفی احساساتت افکار رو کنترل میکنه و تو رابطه نگهت داشته 

شایدم اعتماد به نفس پایینی داره خودش رو در شان تو نمیدونه 

شایدم ترس از تشکیل زندگی داره بخاطر بی پولی و گرونی 

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿