2777
2789
عزیزم من دارم الان یک و نیم ماهه عمل کردم آیا برای شما خوب شد؟

من از عمل خودم دو ماه و نیم گذشته و هنوز هست 

شما به دکترت گفتی؟ من بهش گفتم ولی بهم گفت ولش کن پیش میاد این چیزا و گردن نگرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روی پره بینیمه دقیقا دکتر منم همینو گف

سلام عزیزم شما برا بینیت چی کار کردی منم همین مشکلو دارم اگه پیلممو دیدی میشه جواب بدی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
هرچی میگذره ورم بینیم کمتر میشه و اون برجستگی باعث شده بیشتر غیر قرینه شهشما کجای بینیته

سلام عزیزم منم بینیم مشکل شما رو داره شما چیکار کردی برا بینیتون عمل کردی یا سوهان کشید براتون 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
سلام عزیزم منم بینیم مشکل شما رو داره شما چیکار کردی برا بینیتون عمل کردی یا سوهان کشید براتون

الان ۵ شده عمل کردم یکم نرم تر شده یکممم ها ولی میگن خودش میره 

دکتر شا چی گفته

الان ۵ شده عمل کردم یکم نرم تر شده یکممم ها ولی میگن خودش میره دکتر شا چی گفته

دکتر من گفت تا یکسال یا یکسالو نیم صبر کن ببینم چی میشه قول نداد که کوچکتر بشه گفت شاید عمل بخای😭

الان ۵ شده عمل کردم یکم نرم تر شده یکممم ها ولی میگن خودش میره دکتر شا چی گفته

مال من اندازه عدس نوک بینیم سمت چپ  هست و سفته  

هرچی میگذره ورم بینیم کمتر میشه و اون برجستگی باعث شده بیشتر غیر قرینه شهشما کجای بینیته

مال منم غیر قرینه دیده میشه نوک بینیم سمت چپ هست مال شما چقده و چجوریه ممنون میشم جواب بدین

مال من بالای پره بینیم سمت چپه و یکم نرم تر شده

دکتر تون چی گفت گفته عمل یا سوهان کشی مال من راضی به سوهان کشی نیست میگه همینجور سفت باشه باید عمل کنی