2777
2789
عنوان

عاشق شد یا خر شد

81 بازدید | 12 پست

دخترخاله دوستم 

19 سالشه

دانشجوی پزشکیه

خوووشگله عین ماهه

قدش 175 خوش هیکل

ازدواج کرده توی این سن

با پسری که قدش 173 172...

پسره کارمند عادی اداره.لیسانس.

و  31 ساله....

جز عشق هیچ توجیهی نمی بینم...

بنظرتون اشتباه کرده یا تصمیم درستی هست اگر عشق باشه الان؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق هم نیست

هورمونه

هر چیم بگید این تفاوت سنی زیاده و بچه ۱۹ ساله نفهم و نابالغ!

مرد ۳۱ ساله دختر ۱۹ ساله رو روی بند انگشتش میچرخونه

اونم خر میشه، هورمونی هم هست، بله رو میگه و گوه میزنه به زندگیش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

هیچ وقت فکر نمی‌کردم روزی برسه که در مورد دوست دختر خاله یک نی نی سایتی اظهار نظر داشته باشم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من نبودم عزیزم...

راست میگی به نام کاربریت دقت نکرده بودم .‌ عشق تو بیشتر موارد با عقل در جنگه . ماهیت عشق همینه . عقل رو از کار میندازه و مثل یه اسب سرکشه که هر کسی نمیتونه رامش کنه . دختر نماینده عشق و احساسه . پدر دختر نماینده عقل و منطقه . باید یقه ی بابای دخترو گرفت کهوچرا به این ازدواج رضایت داده .