2777
2789
عنوان

بماند به یادگار 🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 5404 بازدید | 176 پست
شقایق جانم تاپیک و قفل کنیم نترکه موافقی؟

اره قشنگم‌مرسی که باز کردی بازم تبریک میگم ایشالله همیشه شاد و خوشحال باشید🧿🧿😘😘❤️❤️💙💙

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اره قشنگم‌مرسی که باز کردی بازم تبریک میگم ایشالله همیشه شاد و خوشحال باشید🧿🧿😘😘❤️❤️💙💙

فدای محبتت بشم من مرسی که اینقدر وقت گذاشتی و اینقدر‌ مهربونی، الهی که دلت همیشه شاد باشه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای محبتت بشم من مرسی که اینقدر وقت گذاشتی و اینقدر‌ مهربونی، الهی که دلت همیشه شاد باشه 🥰🥰🥰🥰🥰 ...

قربونت برممم قلب منی توووو😘😘❤️❤️

[QUOTE=381912609]@هیسبابا     سلام از من قلبم😘😘❤️❤️ شما هرچی واس نفس بخری عین پری جان که میخرم میخوام

سلام جونم، خوبی خوشگلم💜

بقول نفس،باشه باشه هرچی توبخوای😄💓

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
[QUOTE=381912609]@هیسبابا سلام از من قلبم😘😘❤️❤️ شما هرچی واس نفس بخری عین پری جان که میخرم میخ ...

😍🥰😘😇

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
@مادر1400

سلام بهارجان 

سلام ترنج جان 

مباااااارکا باشه ..... هزار و یک سال در کنار هم خوش باشزد 

انشالله خانواده ۳ نفره تون گسترده تر از اینها بشه و شجره‌نامه زندگی تون پرآوازه باشه گلم ❤❤❤❤

چشم بد بدور ... 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
[QUOTE=381912609]@هیسبابا سلام از من قلبم😘😘❤️❤️ شما هرچی واس نفس بخری عین پری جان که میخرم میخ ...

مرسی قشنگممم😘😘❤️❤️تو خوبی عزیزدلممم 😘😘❤️❤️

ای قربون نفسسس برمممم 😍😍😍😘😘😘عزیزدلید😍😍😍😘😘😘😘😘😘

سلام بهارجان سلام ترنج جان مباااااارکا باشه ..... هزار و یک سال در کنار هم خوش باشزد انشالله خانواده ...

سلام از من قلبمممم😍😍😍😘😘😘

عشق منیییی😍😍😍❤️❤️

تبریک میگم عزیزدل،، درکنارهم مانا باشید الهی❣️🌹❣️

فدای محبتت بشم ممنونم مهربون🥰😘😍🤩

سلام بهارجان سلام ترنج جان مباااااارکا باشه ..... هزار و یک سال در کنار هم خوش باشزد انشالله خانواده ...

سلام ب روی ماهت مهربون خوبی عزیزدلم؟ 

دورتبگردم ممنونم لطف داری قشنگم😘🤩🥰😍😇

سلام از من قلبمممم😍😍😍😘😘😘عشق منیییی😍😍😍❤️❤️

عزیز دلی ❤

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
مرسی قشنگممم😘😘❤️❤️تو خوبی عزیزدلممم 😘😘❤️❤️ای قربون نفسسس برمممم 😍😍😍😘😘😘عزیزدلید😍😍😍😘😘😘 ...

قربونت خوبیم به خوبیت گل💕💕💕

نشی که جونی، پرفروغ باشی الهی☺️🧡🌹🧡

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️