2777
2789
عنوان

وقتی زیادی زن باشی به نظرتون خوبه یا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 37 پست

این زن بودن نیستاا .هیچوقت تا این حد از خودت نزن برای راحتی بقیه.من گاهی میذارم خونه نامرتب بشه.غذا درست نمیکنم یا حاضریش میکنم که قدر روزایی که اشپزی و تمیز کاری میکنم شوهرم بدونه.ما هم ادمیم خسته میشیم مریض میشیم پریود .بی حوصلگی.قرار نیست مثل یه ربات فقط کار کنیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این زن بودن نیستاا .هیچوقت تا این حد از خودت نزن برای راحتی بقیه.من گاهی میذارم خونه نامرتب بشه.غذا ...

نمیتونم خودم دلم میخواد غذای خوب بخورم

نپزم نیست، 

باور میکنی اگه نپزم همه گشنه میخوابن

کردم و دیدم 

شانس باید باشه

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
من اینجا خوندم یه خانومی اصلا شام نمیپزهیا از بیرون میگیرهیا شوهرش خسته و کوفته میاد میپزهولی اون عز ...

اون مدل شوهرش فرق داره

و اینکه اینجا رو زیاد جدی نگیر....

بعدم هر مردی رو یه چیزی گیره.

بعضیا غذا بعضیا بچه آوردن زیاد بعضیا تمیزی بعضیا هیکل و قیافه و و و...

من یه دوستی دارم میگفت همسرم میگه موهاتو تو خونه هرروز یه مدل ببند.

من به شخصه به جز مواقع کمی ، موهامو یه مدل میبندم همیشه. 

حالا شاید بگی مهم نیست فلان، ولی طولانی مدت اینم به جور سخته...حالا من مثال گفتما، کلی میگم

اصلا امروز اشکم درومد

من اقا هستم ولی با یه بنده خدایی که تو رابطه بودیم میومد میرفت غذایی میپخت خودم باید میز و میچیدم خودم باید جمع میکردم خودمم باید میشستم برای قدر دانی ازش که بهش بفهمونم کاره زیبای تو رو فهمیدم و تشکر میکنم

حتی الانم هر از گاهی خونه مادرم میرم یا خونه خواهرم برای شام کمکشون میکنم 

این بده طرف مقابلت نفهم باشه و بچه ها هم بیشتر یه کارهایی رو از پدرشون الگو میگیرن این بده

اول از همه باید قدردانی رو بلد باشن

بیشتر در مورد این عبارت صحبت کن تو خونه 

بعدش باید عبارات همکاری و کمک تو کارا انقد بگی تا متوجه شن 

برای اینکه بخای بهتر یاد بگیرن اینا رو تو کارا کمکشون کن و بهشون بگو کارا با همکاری هم بهتر و راحت تر میشن 

وقتی کاری کردن بگو قدر این کارا رو میدونی و این حرفا تا یاد بگیرن

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
نمیتونم خودم دلم میخواد غذای خوب بخورمنپزم نیست، باور میکنی اگه نپزم همه گشنه میخوابنکردم و دیدم شان ...

بدعادتشون کردی.دیدم نوشتی شاغلم هستی.این حجم فشاری که به خودت میاری فردا رو سلامتیت و ظاهرت هم تاثیر میذاره فقط امروزت و نبین .چندسال دیگه خدایی نکرده مشکلی پیدا کنی همچنان شوهر و بچه هات توقع همون خدمات سابق و ازت دارن و اگه انجام ندی طلبکارت میشن.

با غذا پختن کلی به اقتصاد خونه کمک میکم

یه سفارش از بیرون بدی دو میلیون درمیاد پلو باشه 

الان یه قیمه پخته بودم عین نذری امام حسین ع

شده بود 

دریغ از یه تشکر

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
اصلا وقتی زنی شاغله کارای خونه کاملا باید تقسیم بشه!

ما که تقسیم نمیشه

پولم نمیده

دنبال پول من و حساب کشی هم هست

همش میگه پولاتو چکار کردی 

خب تو که یک قرون به من نمیدی 

خب من خرج میکنم دیگه

سراغ چیو میگیری مرد 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
نمیتونم خودم دلم میخواد غذای خوب بخورمنپزم نیست، باور میکنی اگه نپزم همه گشنه میخوابنکردم و دیدم شان ...

خب غذارو خودت درست کن .ولی بگو کارای دیگه رو تقسیم کن هرکی انجام نداد حق نداره غذا بخوره .والاااا انقد از خودت گذشتی کنی حتی بچه هم ازت میگذره قدر نمیدونه..درضمن برا خودشونم خوبه فردا میگن دمت گرم نزاشتی تنبل بار بیایم