2777
2789
عنوان

وقتی زیادی زن باشی به نظرتون خوبه یا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله از اول همینه عادت کردند متاسفانه

هنوزم دیر نیست.کم کم خودت و تغییر بده.فقط شروع کن زودتر تا خدایی نکرده کارت به مشکل جسمی نرسیده.مثلا از ماهی یکی دوبار غذا نپختن شروع کن.گاهی بذار خونه نامرتب بمونه.گاهی ظرفا و جمع نکن‌.بگو خسته شدم.پریودم.حوصله ندارم.اگه غذا درست کردی بگو مثلا از فلان ساعت درگیر غذا بودم.همه کارات و خوبی هات و به روشون بیار و از حجم خوبی هات کم کن.پولات و برا خودت پس انداز کن.از شوهرت پول بگیر برا چکاپ .دندون.استخر .خرید هرکاری که خوشحالت میکنه.برا خودت وقت بذار و به خودت ارزش بده تا بقیه هم یاد بگیرن.

هنوزم دیر نیست.کم کم خودت و تغییر بده.فقط شروع کن زودتر تا خدایی نکرده کارت به مشکل جسمی نرسیده.مثلا ...

پول نمیده این یکی رو محاله بده 

چون میگه خودت داری

منم بیشتر خرج خودم میکنم

بقیه موارد رو شروع میکنم کم کم ممنون🌹

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸