2777
2789

بخدا دیگه رد دادم نمیخام نفرین کنم ولی نمیشه دم به دقیقه به بهونه دکتر و امپول و سرم پلاسه خونه ما زنیکه نکبت بشین سر زندگیت دیگه سه تا پسر داره اخرم همه کاراشو شوهر من باید انجام بده انگار فقط دوتا نره خر دیگه بزرگ کرده بقرآن دلم فقط میخاد گریه کنم 

بدم میاد ازش متنفرم حالم از اون قیافش بهم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم 

الان یه سریا میان میگن اینجوری نگو خودتم پسر داری میشی و فلان 

ولی کسایی که از مادرشوهر آزار دیدن با عروس مهربون تر رفتار میکنن

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

خب بگو کار دارم خونه نیستم..

متاسفانه من اکثر اوقات خونم الانم که باردارم همون اول خونه داریم چندبار بی محلیش کردم یه مدت نیومد الان باز هی میاد من هیچی نمیگم دم دراورده 

درکت میکنم الان یه سریا میان میگن اینجوری نگو خودتم پسر داری میشی و فلان ولی کسایی که از مادرشوهر آز ...

بقرآن قسم میخورم پسردار بشم شده بیفتم گوشه خیابون به گدایی جا نداشته باشم زندگی کنم هیچ وقت خودمو خونه عروسم نمیندازم

متاسفانه من اکثر اوقات خونم الانم که باردارم همون اول خونه داریم چندبار بی محلیش کردم یه مدت نیومد ا ...

ببخشیدا

هی عوق بزن

هی ادا عوق زدن در بیار برو سرویس بیا بیحال بشین فلان خودش می‌ره 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
بخدا از صبح سرم داره منفجر میشه از شدت درد داشتم گریه میکردم

بگردم🥲خب به همسرت بگو

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
همسرم گاوه خواهر نمیفهمه بخدا که گاو میفهمه این نه

الهیییی عزیزم

برو استراحت کن خودت اولویت اولی