2777
2789
عنوان

گوشی میخوام بخرم چی خوبه

238 بازدید | 16 پست

میخوام گوشی بگیرم از۲۰میلیون تا۳۰میلیون(ولی خب میگم ۲۵اینابازشه بهتره)

میخوام ی گوشی خوب بگیرم گوشی شیائومی میگن هنگ اینامیکنه سامسونگ میخوام

بااین رنج قیمت چه گوشی بنظرتون خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا رو دست شیائومی سری ایکس نیست گلم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

A54

چه قیمته

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

بستگی داره دنبال چی هستی تو گوشی

اگه میخ‌ای سیستم قوی باشه و کارای سنگین هندل کنه مثل گیم با قیمت پایین میتونی شیائومی خیلی خوب بخری

ولی کیفیت برات مهمه میتونی میان رده سامسونگ بخری

اگه برای روزمره میخوای پیشنهادم صد سامسونگه

A25

A55

هردو بین ۲۰ تا ۳۰ هستن گوشی های خوبی هم هستن

خودم شیامی نت ۱۳ دارم خیلی راضیم هم حافظه هم دوربین هم صفحه لمس و میزان صدا عالیه قیمتش هم مناسبه

شیامی سری قدیمی ها خوب نبودن ولی سری جدید عالیه

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)