عزیزم من دوستم یکسال از زندگیش تلف شد ... دقیقا مثل شما بود
آخرش پسره ازدواج کرد و گفت خانواده ام راضی نمیشه ... آخه آدم بی عرضه به درد دلتنگ شدن میخوره .. منم رابطه یکساله داشتم و ضربه خیلی بدی خوردم ... میدونی چی میگم .. من میگم نیمه پر لیوان رو ببین ... یک نگاهی به یقیه بکن ...
سر جریان همین یکسال دوستی ... یکسال هم طول کشید با کمک روانشناس خوب شدم ... اگر من رابطه یکساله رو تونستم فراموش کنم شما هم میتونی ...
همش بستگی به خودت داره ...
بذار یک مثال برات بزنم .. چند وقت پیش یک کیلیپ دیدم که یک مرد عاشق و نشون میداد که دست زنشو میبوسید و متاسفانه زنش فوت شد ... این آقا کارتون خواب شد و ظاهر چرکین شده بود ...
یک نمونه دیگه زن دایی خودم ... بشدت آدم خوبی بود ... فرشته بود ... آدمی که هم دین داشت هم انسانیت ..و هرچیزی بگم کم گفتم دو تا پسر بزرگ داره که دانشجو هستند ... متاسفانه ایشون به علت کرونا فوت شدند ...
داییم بعد سال زن داییم ازدواج کرد ... با اینکه هنوز که هنوز از خانم اولش حرف میزنه و حتی میگه یکچیز دیگه بود هیچکس اون نمیشه اما بازم داره زندگی میکنه و الان از زن دومش یک دختر داره
میخوام بگم همه چیز به خودت بستگی داره .. تو میتونی بخاطر دو ماه دوستی و وابسته شدن چندین سال زندگیتو تلف کنی... یا با روانشناس صحبت کنی و سعی کنی اون پسر رو فراموش کنی و یک زندگی جدیدی رو شروع کنی
ببخشید طولانی شد