2777
2789
عنوان

دلم برای کسی تنگ شده که

142 بازدید | 33 پست

بهم گفت نمیتونم باهات ازدواج کنم بخاطر خونوادم نمیتونم تلاش کنم راضی نمیشن. چند روز پیش بهم پیام داده بود که بیا ببینمت .خیلی چیزی بارش کردم گفتم نابودم کردی بی‌شعور اشغال بعدم حالا میگی بیا ببینمت گفتم من ارزشم به این نیس باکسی باشم که  دنبال رابطه زود گذر بامنه . بعدم گفتم خیلی رو داری   وبهش گفتم  اگه پیام بدی برات گرون تموم میشه ولی  خیلی دلم براش تنگه😭😭💔💔💔بچه ها بیاین یکم ارومم کنید حالم خیلی بده 🫠🫠🫠 اینم از شانس من

خیلی باحالی یهو جوگیر شدیا 😂😂😂😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همون اول خوب شد بهت گفت و تموم کردید اگر بعد چند سال می‌گفت نمی‌خوام ازدواج کنم چی ؟ خیلی افتضاح میشد ... تنها راهش این هست که هرچی ازش داری پاک کنی و حتی بلاکش کنی ... تو دلت بکشیش یکی از دوستامم این مشکلو داشت .. گفت تو دلم کشتمش انگار هیچوقت وجود نداشته 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

چقد بده این حال🫠

آره ولی خواهرانه بهت میگم این چیزایی که تو داری تجربه میکنی و من چند سال پیش تجربه کردم

شده با دیوارای اتاقتم حرف بزن ولی سراغ هیچ پسری نرو

قوی تر از دیروز💙🦋
عزیزم همون اول خوب شد بهت گفت و تموم کردید اگر بعد چند سال می‌گفت نمی‌خوام ازدواج کنم چی ؟ خیلی افتض ...

عزیزم بعد دوماه  زمانی که بهش  دلبسته بودم وفکر میکردم خیلی خوبه ولم کرد اخه خیلی هم خوب بود اولش هی میگفت ازدواج میکنیم خونوادم مشکل ندارن مامانم مهربونه  خیلی خودشو خوب گرفت کلی از آینده میگفت حرفای قشنگ واقعا باورم شد میخاتم  بعد یهو گفت نه من نمیتونم بیام جلو.

چرا خنده؟

خیلی جدی باهاش حرف زدی اولش گفتم آفرین بهش ..بعد دیدم نوشتی دلت تنگ شده ..بنظرم دختر قوی هستی فراموشش کن  .‌اگه پسری  واقعا عاشقت باشه خانواده شم راضی نشن بازم ول کن نیست، اون به همین سرعت ناامیده شده 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
عزیزم همون اول خوب شد بهت گفت و تموم کردید اگر بعد چند سال می‌گفت نمی‌خوام ازدواج کنم چی ؟ خیلی افتض ...

💔💔حالم خیلی بده. برگشت گفت بیا ببینمت چند روز پیش هرچی تونستم بارش کردم  بعدم گفتم چی فکر کردی باخودت زدی داغونم کردی گفتم برو گمشو.   واقعا خیلی دلم شکست یهو اومدبعد چند وقت دوباره دلم هوایی شد.تازه یکم بهتر شده بودم 

عزیزم بعد دوماه زمانی که بهش دلبسته بودم وفکر میکردم خیلی خوبه ولم کرد اخه خیلی هم خوب بود اولش هی ...

عزیزم من دوستم یکسال از زندگیش تلف شد ... دقیقا مثل شما بود 

آخرش پسره ازدواج کرد و گفت خانواده ام راضی نمیشه ... آخه آدم بی عرضه به درد دلتنگ شدن میخوره ‌.. منم رابطه یکساله داشتم و ضربه خیلی بدی خوردم ... میدونی چی میگم .. من میگم نیمه پر لیوان رو ببین ... یک نگاهی به یقیه بکن ... 

سر جریان همین یکسال دوستی ... یکسال هم طول کشید با کمک روانشناس خوب شدم ... اگر من رابطه یکساله رو تونستم فراموش کنم شما هم میتونی ... 

همش بستگی به خودت داره ... 

بذار یک مثال برات بزنم .. چند وقت پیش یک کیلیپ دیدم که یک مرد عاشق و نشون میداد که دست زنشو می‌بوسید و متاسفانه زنش فوت شد ... این آقا کارتون خواب شد و ظاهر چرکین شده بود ...

یک نمونه دیگه زن دایی خودم ... بشدت آدم خوبی بود ... فرشته بود ... آدمی که هم دین داشت هم انسانیت ..و هرچیزی بگم کم گفتم دو تا پسر بزرگ داره که دانشجو هستند ... متاسفانه ایشون به علت کرونا فوت شدند ... 

داییم بعد سال زن داییم ازدواج کرد ... با اینکه هنوز که هنوز از خانم اولش حرف میزنه و حتی میگه یکچیز دیگه بود هیچکس اون نمیشه اما بازم داره زندگی می‌کنه و الان از زن دومش یک دختر داره 

می‌خوام بگم همه چیز به خودت بستگی داره .. تو میتونی بخاطر دو ماه دوستی و وابسته شدن چندین سال زندگیتو تلف کنی... یا با روانشناس صحبت کنی و سعی کنی اون پسر رو فراموش کنی و یک زندگی جدیدی رو شروع کنی 

ببخشید طولانی شد 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

خیلی جدی باهاش حرف زدی اولش گفتم آفرین بهش ..بعد دیدم نوشتی دلت تنگ شده ..بنظرم دختر قوی هستی فراموش ...

عزیزم لطفا پیامای بالا رو بخون جواب کاربرو دادم بازم مختصر میگم عزیزم از روز اول خودشو خوب گرفت به قصد ازدواج اومد تاجایی که بهش گفتم ببین به این دلیل اگه بهم نمیخوریم برو یه خرده ازم کوچیکتر بود گفت نه مادرم مهربونه  اینقدر خودشو خوب گرفت که مادرم راضی میشه کلی از آینده میگفت گفتم دمش  گرم. یهو برگشت گفت نه  بخاطر مشکل سنمون خونوادم اگه بگم راضی نمیشن میدونم نگفته بود. گفت نمیتونم فلان. یهو بعد چند وقت چند روز پیش برگشت گفت بیا ببینمت  به عنوان دوست دختر . بهش گفتم ارزشم  بالاتر از اینه با پسری باشم که میخاد باهام موقتی باشه بعد بره بهش گفتم گمشو  بعدم گفتم تو یه عوضی اشغالی که فقط منو نابود کردی الانم برو پیام نده دیگه . عزیزم خیلی سعی کردم قوی باشم بخدا😭‌ که خودمو پایین نیارم.  ولی خودت میدونی قوی بودن زیادی هم خیلی سخته.  با خودم کلنجار رفتم تا تونستم اینارو جرائت کنم بهش بگم وخودمو کنترل کردم پیامی ندم فکر کنه هنوزم میخامش

💔💔حالم خیلی بده. برگشت گفت بیا ببینمت چند روز پیش هرچی تونستم بارش کردم بعدم گفتم چی فکر کردی باخ ...

درکت میکنم 

شاید باور نکنی اما منم این موقعیت تو رو داشتم با این تفاوت که رابطه ما یکسال طول کشید ... این آقا سه ساله یعنی سالی یکبار پیام میده به امید اینکه که برگردم و با هم باشیم اما قبول نمیکنم چون نابودم کرد 

عزیزم من دوستم یکسال از زندگیش تلف شد ... دقیقا مثل شما بود آخرش پسره ازدواج کرد و گفت خانواده ام را ...

نه قوربونت برم❤️ اتفاقا خیلیم خوب کردی گفتی . دم معرفتت گرم که اینقدر وقت گذاشتی . عزیزم من دوماه ندیدمش  داشتم یکم بهتر میشدم خودت درک میکنی یه پسر پس بزنه ادمو چقدر حس کمبود ممکنه بگیری من شدید اینجوری شدم به طوری که هرسری خودمو با بقیه دخترا مقایسه میکنم.  بخصوص بخاطر سن  با بقیع دخترا.چون ازم کوچیکتر بود خودش اولش میگفت میخامت مشکلی نیس بعد سر همین گفت به  خونوادم نمیتونم بگم. راضی نمیشن. حالا اینا بکنار داشتم بهتر میشدم  یهو بعد چند وقت تو اینستا شروع کرد پیام دادنای زیاد که بیا ببینمت بریم کافه بیا چرا نمیای به عنوان دوست دخترم باش نمیتونم تا ابد باهاات باشم. منم برگشتم کلی حرف بی ادبی بارش کردم بعدم گفتم من ارزشم تو این نیس بیام با کسی باشم که بخام لاس بزنم باهاش  بعدم ولم کنه گفتم خفه شو گمشو بابا . عزیزم   یهو بعد چند وقت اومد روانم ریخته شد بهم داشتم بهتر میشدم

ت  منو ببخش زیاد  گفتم واقعا نمیگفتم خفه میشدم

درکت میکنم شاید باور نکنی اما منم این موقعیت تو رو داشتم با این تفاوت که رابطه ما یکسال طول کشید ... ...

عزیزم پیام پایینمو بخون.  تو چرا بلاکش نکردی .منم نکردم که نرم هی چکش تو بلاکیا. از همه فقط پاکیدمش. که یهو سر  کلش تو اینستا پیدا شد شروع کرد حرف زدن