2777
2789
عنوان

کراشم رو دیشب دیدم همه نظر بدید

958 بازدید | 61 پست

من رو دوست پسرعمم کراشم و اون اصلا منو ندیده و نمیشناسه

دیشب عروسی پسرعمم دیدمش چند بار نگاهش کردم و اونم نگام کرد ولی خانوادم پیشم نشته بودن و نمیشد کاری کرد و میترسیدم بره به پسرعمم بگه اخه خیلی دوست صمیمی هستن

شماره و آیدی تلگرامشو دارم راه حلی داره باهاش ارتباط برقرار کنم

چندساله خیلی دوسش دارم ولی اون منو نمیشناسه

با اکانت فیک بهش پیام بده

یکبار پارسال بهش پیام دادم و عکس یه دختر فرستادم اون گفت خب که چی بعد من پرسیدم رل دادی یا نه اونم گفت دارم

ولی اگه داده پس چرا باهاش ازدواج نمیکنه 

من ۲۵ سالمه و کراشم ۲۷ سالشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شرایطشو نداره وقتی رل داره بیخیالش شو

اتقاقا پولدار هستن و شرایط زن گرفتن داره اخه هنوز مطمئن نیستم که رل داره یا نه 

حس میکنم چند تا دوست دختر داره و رابطه جدی نداره

بهش اینستا با پیج اصلیت ریکوئس بده

اون خودش پنج هزار تا فالوور داره و کلی دختر هم فالو کرده

و من اصلا اینستاگرام ندارم تنها راهم تلگرام هست

به نظرت تو لگرام بهش پیام بدم که اگه ازت بخواد دوست پسرش بشی قبول میکنی یا نه؟

و بگم اون شب کسی که نگاهت میکرد من بودم

اون خودش پنج هزار تا فالوور داره و کلی دختر هم فالو کردهو من اصلا اینستاگرام ندارم تنها راهم تلگرام ...

طبق تجربه میگمت هیچوقت به یه پسر اعتراف نکن مگر اینکه بدونی خیلی میخادت

یه کنکوریه روانی👀

من میشناسم پسرایی که نزدیک سی سالشونه همه شرایط و دارم ولی ازدواج نمیکنن حالا چون ۲۷ سالشه و شرایط داره دلیل نمیشه به فکر ازدواج باشه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها