2777
2789
عنوان

با آدمی ک همیشه سعی داره خودشو

54 بازدید | 3 پست

خودشو بی تقصیر نشون بده اما در واقع بیشتر مشکلات خودش درست میکنه و جوریه ک خیلی حرف میزنه و کل حرفاش چرته رابطه دوستی ادامه میدید؟

الان ت قضیه ک مال مدت هه پیشه و امروز راجبش داشتیم حرف میزنیم میگه مقصر تویی و مشخص بود به بقیه هم همین حرف زده 

درصورتی ک من اصلا متوجه نشده بودم این اتفاق افتاده ک بخوام نظر داده باشم و مقصر باشم

معلومه که ادامه نمیدم روحم بخاطر این آدم نابود میشه ... اعتماد به نفسم میاد پایین و کم کم باورم میشه که واقعا مشکل از منه... 

منم مشکل تو رو داشتم 

همیشه منو مقصر میدونست با اینکه همش تقصیر خودش بود ... اما خودم جدا شدم و اتفاقا چون خیلی دوستش داشتم این جدا شدن آزاردهنده بود و در نهایت با روانشناس حالم خوب شد 

نمی‌دونم فیلم حضرت یوسف رو دیدی یا نه ...

انخ ماهو و همراهانش که بت پرست بودند خودشون اعتراف کردند .. با اینکه میدونستیم این خدایان حقیقت نداره ولی خودمون اینقدر نقش بازی کردیم که باورمان شده بود که بت ها واقعا خدایان هستند .....

معلومه که ادامه نمیدم روحم بخاطر این آدم نابود میشه ... اعتماد به نفسم میاد پایین و کم کم باورم میشه ...

واقعه جالبه برام چرا این رفتار داره

هربار یه چی از طرف من میگه به دروغ به روش هم آوردم با در و دیوار زدن باز تکرار میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعه جالبه برام چرا این رفتار دارههربار یه چی از طرف من میگه به دروغ به روش هم آوردم با در و دیوار ...

عزیزم اون آدم از خود راضی و مغروره ...

میدونی چرا این شکلیه ؟ چون که به احتمال زیاد هیچوقت خانواده اش بخاطر کار اشتباهش سرزنشش نکردن و کاری باش نداشتن 

نتیجه میشه همین