2777
2789
عنوان

وای بیاین به شماره ناشناسی ک تو گوشی شوهرم بود زنگ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 31 پست
استرس نداشته باش به خدا توکل کنشوهرت بد دله؟؟؟

خب میکشه منو چرا به دوستم زنگ زدی چرا شماره برداشتی میگه حالا به جایی رسیدی به دوستام زنگ میزنی

بگم دوستم شماره دکتر پشت تلفن برام خونده من حتما اشتباه زدم یا اون اشتباه خونده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم دوستش برع نشون بده بگه بیا ببین این زنه توعه اصلن از کجا باید شماره تورو بشناسه بد به دلت را ...

بگم دوستم شماره دکتر پشت تلفن برام خونده یا اون اشتباه گفته یا من اشتباه زدم؟ عععه چه عجیب دقیق شماره دوستت در اومده 

بگم دوستم شماره دکتر پشت تلفن برام خونده یا اون اشتباه گفته یا من اشتباه زدم؟ عععه چه عجیب دقیق شمار ...

هیچی نگو شمارشو از گوشیت پاک کن بزار چنروز تو بلاکی بمونی بعد چنروز یادش میرع مرده برای اطمینان ک یهو موقعی ک شوهرت خونس زنگ نزنه شاید ازون مرد کرمکیاس ک صدای زن شنیده ول کن نیس خب بعد چنروز از بلاکی دربیار ک شوهرت برع تو مخاطبان مسدود نبینه برات شر بشه 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

هیچی نگو شمارشو از گوشیت پاک کن بزار چنروز تو بلاکی بمونی بعد چنروز یادش میرع مرده برای اطمینان ک یه ...

باشه خداکنه مرده نگه به شوهرم یا پیگیر نباشه این آقاهه بگه این کی بود زنگ زد حرف نزد و فورا بلاک کرد

نهلو نده نمیگههه بابا مردها هزار تا کار کردن خیلی پیش میاد یکی اشتباهی زنگ بزنه چه لزومی داره به دوس ...

باشه عزیزم ممنونم

چون زنگ زدم حرف نزدم فورا بلاک کردم میترسم پیگیر باشه ک این کی بود

باشه خداکنه مرده نگه به شوهرم یا پیگیر نباشه این آقاهه بگه این کی بود زنگ زد حرف نزد و فورا بلاک کرد

ن بابا مردا اینجور نیستن فک نکنم بیاد اینکارو بکنه 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤