2777
2789

امشب دیر اومد منم آخرین تماسی که داشت ی شماره ناشناس بود ک ۲۰ثانیه حرف زده بودن شماره رو برداشتم یکم پیش زنگ زدم ببینم مرده یا زن که مرد بود

دیوونه ام احمقم با شماره خودم زدم حالا میترسم حتما یکی از دوستای شوهرمه نکنه شمارمو بهش نشون بدن 😭😭 من چندبار زدم خاموش بود خودش زد زود قط کرد بعد من دوباره زدم دیدم مرده هیچی نگفتم قط کردم پیام دادم ببخشید شماره اشتباهی زدم فورا نوشت شما

منم بلاک کردم الان شوهرم رفت پیش دوستاش دارم سکته میکنم اگ گفت چی بگم؟؟اخه حرف و دروغ تو کله اش نمیره چجوری اتفاقی میتونم به دوستش زنگ بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریدی عزیزم .همون اول صداشو شنیدی بجای ضایع بازی باید میگفدی اقای فلانی بعد میگفد اشتباه گرفتبن بعد عذرخواهی میکردی قط میکردی دیگه پام و رد تماس و بلاک واسع چی بود🤣🫣

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

ان شاالله که چیزی نمیشه

ولی اگر شد بگو مخاطبین گوشیتو اشتباهی کپی کرده بودم روی گوشی خودم

پسر هستم. متولد ۱۳۸۱. اگر لیاقت داشته باشم یه دختر خوب وارد زندگیم میشه.

ریدی عزیزم .همون اول صداشو شنیدی بجای ضایع بازی باید میگفدی اقای فلانی بعد میگفد اشتباه گرفتبن بعد ع ...

اره دیوونه ام😣 چیکار کنمم چ دروغی بدم اخه مگه میشه اتفاقی دقیق شماره دوستش رو اشتباه گرفته باشم

ریدی عزیزم .همون اول صداشو شنیدی بجای ضایع بازی باید میگفدی اقای فلانی بعد میگفد اشتباه گرفتبن بعد ع ...

آی آدم زرنگ🤣🤣🤣

پسر هستم. متولد ۱۳۸۱. اگر لیاقت داشته باشم یه دختر خوب وارد زندگیم میشه.

اره دیوونه ام😣 چیکار کنمم چ دروغی بدم اخه مگه میشه اتفاقی دقیق شماره دوستش رو اشتباه گرفته باشم

فک نکنم دوستش برع نشون بده بگه بیا ببین این زنه توعه اصلن از کجا باید شماره تورو بشناسه بد به دلت راه ندع بابا گذشت ولی دیگه از این خیط بازیا در نیار دختر هفده ساله ک نیسدی دستو پاتو گم کردی برای کار نکرده

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤