2777
2789
عنوان

ژل رویال برای درمان تنبلی تخمدان

112 بازدید | 7 پست

سلام وقتتون بخیر

خانما کسی اطلاع دقیقی از این ژل داره؟

چطوریه از کجا میشه اصلش رو تهیه کرد؟

واقعا برای تنبلی اثرگذار بود؟

بعد چند وقت مصرف؟

تصمیم گرفتم درکنار درمان شیمیایی 

ی درمان خانگی هم داشته باشم کار درستیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتش ما خانوادگی کوهنوردیم و کندوی عسلی که توی خود طبیعت بود رو براش بردیم و جدا کردیم

وایییییییی چه عالی، من به همسرم گفتم گفتش میریم عطاری‌های معروف خوزستان رو میگردیم ولی حتی از معروف‌ترین عطار‌ی‌های اینجا هم محصول اصل و غیرفیک 

یک در هزار پیدا میشه🥲

همینه که نمیدونم ازکجا بگیرمش

بابت اصل بودنش هر تضمینی بخای میدم. اگر دوست داشتی آیدی ایتا یه چیزی رو تو شخصی بفرست تا اونجا با عکس و مدرک بهت نشون بدم اینجا سخته

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
وایییییییی چه عالی، من به همسرم گفتم گفتش میریم عطاری‌های معروف خوزستان رو میگردیم ولی حتی از معروف‌ ...

اره واقعا پیدا کردنش خیلی خیلی سخته ولی اگه همون کوهیشم پیدا نکردید برای این کندو هایی که توی مزرعه س رو اگه پیدا کنی باز اوکیه 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️