2777
2789
عنوان

کادو برای مامان سی و سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فهمیدم چرا دوست ندارید🥰

حتما باید ۳۳باشه ک نظرش دقیقا یکی باشه😆

بقول دوستمون گل مصنوعی پول دور ریختنه

گل بافتنی ام مصنوعیه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
حتما باید ۳۳باشه ک نظرش دقیقا یکی باشه😆بقول دوستمون گل مصنوعی پول دور ریختنهگل بافتنی ام مصنوعیه

خیر حتی اگه ۳۳ ساله باشید بازم اون شخص نیستید و علایق و شخصیتشو ندارید ولی سن هم تاثیراتی داره

ایشون علاوه بر ۳۳ ساله بودنشون از سنشون هم جوون تر میزنن علایقی چهره ای و خیلی خوش ذوق هستن ، به خاطر همین گفتم

والا هرکی به من گل داد از ته دلم خوشحال شدم خودشونم همینطور ، ممنون نظر دادید

مامانش خوش ذوقه دوست داره💖چرا اینطوری میگید؟

گل و گلدون بهتره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اخی مادره چقدر جوانه بچه این سنی داره دلم سوخت بخدا یعنی متولد ۷۱؟

منم. ۷۱ام

بچه. بزرگم. ۸سالشه

این گعت مادر دوستم. یهو. حس پیزی داد بهم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

بنظرم گل طبیعی بخره عطر مورد علاقش خوبه 

دیگه با هزینه کم چه هدیه ماندگاری میشه خرید مطمئنن مامانشم انتظار نداره ازش با همینا هم خوشحال میشه حالا بزرگتر شد دستش تو جیبش رفت جبران کنه

اخی مادره چقدر جوانه بچه این سنی داره دلم سوخت بخدا یعنی متولد ۷۱؟

چرا باید دلتون بسوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا باید ترحم به خرج بدید؟؟؟ خودش خواست اون سن بچه دار شه الان بهترین زندگی رو هم داره

فاصله سنی کمش با دخترش روابطشون و صمیمی ‌دلچسب کرده حال جفتشون عالیه اردو خوشحالن مثل بقیه خانواده ها نیست مادر پدرشون درک نکنن و زندگی و سخت بگیرن به حجاب و رشته و طرز زندگی گیر بدن

مادرشون خانم عاقلی هست و از فاصله سنی کمش لذت میبره خیلی هردو کنار هم خوشحالن چرا دلسوزی؟؟؟؟؟